Zeynep Üner: Barış Arduç'u ilk kez bu kadar eğlenirken göreceksiniz

Öykü Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu “20 DAKİKA”, GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner’i konuk etti. Üner, NTV Radyo dinleyicileriyle GQ “Men Of The Year Ödül Töreni” heyecanını paylaştı.

Haberler 29.12.2016 - 11:42 Son Güncelleme : 29.12.2016 - 12:13

  • 1

    "SEÇTİĞİMİZ İSİMLER EDİTÖR GİBİ ÇALIŞIYORLAR"

    “GQ Men Of The Year” ödülleri 21 yıldır uluslararası GQ’lar tarafından düzenleniyor. Bunu Amerika başlattı, hemen arkasından İngiltere geldi. Biz de 5 yıldır bu ödülleri veriyoruz. Bu aslında bizim kendimizi, ünlüleri ve okurları bir araya getirdiğimiz bir etkinlik. Bu organizasyonu yaparken, seçtiğimiz isimlerle beraber hareket ediyoruz. Onlara aylar önce haber veriyoruz. Röportajlarına, fotoğraflarına, çekim konseptlerine hepbirlikte karar veriyoruz. Açıkçası onlar tam da bu yüzden sahipleniyorlar bu organizasyonu ve bir editör gibi çalışıyorlar. Ne giyeceklerini bile önceden biliyorlar. Onlara hangi fotoğrafçı ile çekim yapmak istediklerine kadar, her şeyi soruyoruz. Bu etkinliği aslında hepbirlikte yapıyoruz...

  • 2

    "OKURLARIMIZIN FİKİRLERİNİ DİNLİYORUZ"

    Bizim yıl boyu, özellikle sosyal medyada, okurlarımızla fikir alışverişimiz oluyor. Bu her dergi için geçerlidir. Okurlarımızın fikirlerini dinliyoruz. Bir yayın kurulumuz var, GQ editörleri var. GQ editörleri, onlara gelen mailler ve mektuplar üzerinden ve kendi hisleriyle 4 adayı yayın kuruluna götürüyor. Yayın kurulu da o 4 adaydan, kendi arasında yaptığı bir oylamayla, kazananı belirliyor. Hangi yıl ödül veriyorsa, o yılın öne çıkan isimleri arasından seçiliyor. O yıl albümü çıkan bir müzisyen de olablir, o yıl film yapmış bir yönetmen olabilir, o yıl çok başarılı bir sanat projesi olan sanatçı olabilir. Örneğin bu yıl ödül alanlar arasında bir sanatçı da var, Taner Ceylan. Yılın yükselen şefi de var, Mustafa Otar. Kendisi yeni açılan bir restaurantın şefi.

  • 3

    "YENİ YIL İÇİN DİLEĞİMİZ HERKESİN BEYAZ GİYMESİ OLDU"

    Bugüne kadar hep siyah smokin ya da siyah gece kıyafeti giydirdik çekimlerde. Bu yıl herkese beyaz giydirmek, editöryel bir karar oldu. Aynı zamanda duygusal bir karar. Yaptığımız işin adı aslında entertainment, moda, şov dünyası ama bir yandan da yaşadığımız gerçekler oluyor. Aralık ayında çıkacak olan dergi, GQ kış sayısı idi. Tam da yeni yıla girerken, bir dileğimiz olsun dedik ve herkesten beyaz giymesini rica ettik, tüm çekimleri beyaz yaptık. Tüm çekimleri beyaz yapmaya, beyaz kıyafetler bulmaya çalıştık ama bazen zorlandık.

  • 4

    "KIVANÇ TATLITUĞ’UN KIYAFETİNİ HAKAN YILDIRIM TASARLADI"

    Moda tasarımcıları yardımcı oldu örneğin Kıvanç Tatlıtuğ’un giydiği kıyafetleri Hakan Yıldırım tasarladı. Normalde kadın tasarımcısı ama bizi kırmadı. Bunun gibi bir çok marka ve türk tasarımcı destek oldu bize. 48 sayfa çekim yaptık ve hepsi beyazlar içinde...

  • 5

    "BARIŞ ARDUÇ’U İLK KEZ BU KADAR EĞLENİRKEN GÖRECEKSİNİZ"

    Aslında benim heyecanlandığım, henüz yayınlamadığımız bir videonun olması. Athena’nın eski bir şarkısıyla bir klip yaptık. Şarkıyı, sürprizi bozmamak adına söylemeyeyim ama çok matrak oldu çünkü “lipsing” yapıyorlar. Yani hepsi bir ağızdan şarkıyı söylüyor gibi oluyor. Ödüller 15 Şubat gecesi veriliyor, ilk orada gösterilecek ama ondan sonra soyal medyamızda ve web sitemizde yayınlanıyor olacak. Bu video benim için olayın en matrak tarafı oldu çünkü Taner Ceylan da, Barış Arduç da, Kıvanç Tatlıtuğ da mesafeli duruşlarıyla bilinen insanlar ve çok eğlendiler. Herkes ilk kez onları bu kadar eğlenirken görecek diye düşünüyorum.

  • 6

    "SAMİMİ OLDULAR"

    Hep birlikte hazırlandığımız bir süreç olduğu için, röportajlarda da ister istemez çok samimi oluyorlar. O bizim çok mutlu olduğumuz bir şey. Röportajlar çıkar çıkmaz, bazıları gazeteler tarafından da hemen alındı. Özel hayatları, fikirleri ve bugünkü gündemle ilgili çok rahat konuştukları röportajlar oldu bunlar."

  • 7

    "ÖDÜL ALANLAR ÇEKİNDİLER"

    Ödül aldığı için hepsi çekiniyor aslında, gerinmediler. Ödülü onlara niye layık gördüğümüzü biz onlara söyledik. Onlar de çekine çekine, bu ödülü nasıl kabul ettiklerini ve hayattaki yeni amaçlarını anlattılar... 15 Şubat gecesi Volkswagen Arena’da olacak. Her yıl daha da kalabalık oluyor. Dev orta ekranın olduğu, simsiyah, maskulen bir yer olacak. Egzantrik bir gece olacak. Güzel görünecek gerçekten. Epey uğraşıyoruz. İki ay var önümüzde ama çoktan başladık çalışmalara...

  • 8

    Hafta içi her akşam 18.20’de yayınlanan 20 Dakika’nın tekrar bölümleri, ntvradyo.com.tr’de.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız