Barış Murat Yağcı: İrem Derici çok argo konuşuyor, birlikte olamam

Oyuncu ve model Barış Murat Yağcı, İrem Derici ile birlikte oldukları iddialarını yalanlayarak, "İrem beni kullandı. Hem hem fizik olarak hem kafa olarak benim tarzım değil. Konuşmaları çok argo, birlikte olma şansımız yok" dedi.

Haberler 09.08.2018 - 15:32

  • 1

    Oyuncu ve model Barış Murat Yağcı, bir dönem İrem Derici ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.

  • 2

    Teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Yağcı, “İrem Derici ile yediğim yemek dışında bir görüşmüşlüğüm, konuşmuşluğum yoktur. Reklam ve single için beni kullandı bence. Az sürede kendisini tanıma fısatım oldu. Hem hem fizik olarak hem kafa olarak benim tarzım değil. Konuşmaları çok argo, bu durum beni çok rahatsız ediyor. Kadına yakıştıramıyorum ve non stop konuşuyor” dedi.

  • 3

    “Sadece 2-2,5 saat gördüm. Alıcı gözle bakmak da değil. Bizim birlikte olma şansımız yok zaten. İki farklı tip, iki farklı karakter” diyen Yağcı, “Ben yolun başında oyunculuk yapmaya çalışan bir insanım. O bambaşka bir hayat yaşıyor. Ben onu kaldıramayabilirim” şeklinde konuştu.

  • 4

    İrem Derici için, “Çok dobra, çok içten konuşur, bunu severim ama kadına yakışmıyor” diyen ünlü oyuncu ve model, “Arada ben de cümlemin anlamı yükselsin diye sonuna küfür koyabilirim tamam ama her cümlede, hepsinde... hepsinde... hepsinde... olmuyor yani...” ifadesini kullandı.

  • 5

    “Bir ünlüyle aşk yaşarım, flört ederim ama herkesle olanla olmam” diyen Yağcı, “Benim birlikte olduğum insanlar ayakları üzerinde duran ama bizim sektörde olan birileri değildi" dedi.

  • 6
    Yağcı ayrıca, “Bir kadının benden 3-4 yaş büyük olması lazım ki, iyi anlaşalım. Benim yaşımın altındakilerle benim diyalog kurmam mümkün değil” açıklamasını yaptı.
  • 7

    Yağcı, bunun nedenini şöyle açıkladı:

    “Benden küçük insanlar copy paste bir hayat yaşıyor, ailesinden geçiniyor, bütün gün arkadaşlarıyla oturuyor... Bu benim için değil!"

  • 8

    Oyuncu Birce Akalay’la kuzen olduklarını söyleyen Yağcı, “Üç yıldır kendisiyle görüşmüyoruz. O bana yardım etmedi, ona kızgınım diye bir şey asla yok. Böyle bir talebim de olmadı. Bir gün dayım annemi aradı. Olay saçma sapan bir yerlere gitti. Benim Birce ile bir sorunum yok. Birce üzerinden de prim yapmam” dedi.

  • 9

    Yağcı, "Biz aynı yatakta yatardık” dediği Birce Akalay için şu açıklamaları yaptı:

    “Ben hayatımda ilk kez başrol oldum ve sektörü yeni anladım. Başrol yoğunluğundan dolayı ailesine vakit ayıramamış olabilir. İki kez boşandı, özel hayatında sıkıntılar olabilir. Şuradan çıkıp gelse sarılırım. Son halini beğenmedim, normal bir psikoloji olduğunu düşünmüyorum.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız