Başak Dizer: Kıvanç'a çok gülüyorum, devamlı taklit yapıyor

Kıvanç Tatlıtuğ ile evliliğine dair konuşan Başak Dizer, "Kıvanç’a çok gülüyorum tabii. Evde devamlı taklit, mizah yapar, kafasında hemen yazar ve oynar" dedi.

Haberler 02.12.2020 - 08:50

  • 1
    Temmuz ayında evlendiği ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile evliliğine dair Alem dergisine konuşan Başak Dizer, "Evliliğimle göz önünde olmak benim seçimim değildi. Öyle gelişti, elimde olan bir şey değil. Evlenmeden önce de aynı sektörde olduğum için işim gereği çok sakin bir sosyal hayatım yoktu. Tabii, evlilikle bu çember genişledi. Evliliğinizi ve özel hayatınızı ne kadar gizli yaşarsınız dışardan o kadar az müdahale yapılıyor, o kadar az konuşuluyorsunuz. Bir de yapı gereği zaten ben özel hayatımı ortada yaşamayı seven bir insan değilim. Kıvanç da aynı şekilde. Evliliğin en önemli yapı taşı saygı ve anlayış" dedi.
  • 2

    "HEP AŞK VAR" 

    Dizer ayrıca şu ifadeyi kullandı:

    "Birlikte eğlenmek, güzel vakit geçirmek, el ele neşeyi, coşkuyu ve tabii üzüntüyü paylaşabilmek; birlikte gülmek, seyahat etmek, kaliteli zaman geçirmek; birbirine yetebilmek; birbirini tamamlamak ve beslemek. Bu dediklerimin içinde hep aşk var. Aşık olmadan çok güzel vakit geçirmek zor. Aşk ilişkileri genelde sevgi ve saygı ile başlıyor ama bu hep devam etmek zorunda yoksa büyü bozuluyor."

  • 3

    "KIVANÇ'A ÇOK GÜLÜYORUM" 

    Dizer, son dönemlerde en çok güldüğü şeyleri anlatırken, “Komik bir ortağım ve komik bir Whatsapp arkadaş grubum var. Onlara gülüyorum. Bir de Kıvanç’a çok gülüyorum tabii. Evde devamlı taklit, mizah yapar, kafasında hemen yazar ve oynar" dedi.

  • 4
    Tatlıtuğ ve Dizer, yazın Paris Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşen sade bir törenle evlendi.
  • 5
    Sadece 40 kişinin davetli olduğu törene Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ sağlık sorunları nedeniyle katılamadı. Ancak ünlü oyuncu annesine nikah anını 3G sistemiyle canlı olarak izletti. Gelinin nikah şahitleri ortağı Deniz Marşan ile fotoğrafçı Tamer Yılmaz, ünlü oyuncununki ise yapımcı Kerem Çatay ve menajeri Gaye Sökmen oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız