‘BBC babası’ profesör yeniden canlı yayına çıktı

Canlı yayın esnasında çocuklarının odasını ‘basması’ sonucu ailesiyle birlikte bir anda internetin en çok konuşulan kişisi olan ‘BBC babası’ lakaplı profesör Robert E. Kelly, bu defa CNN yayınına çıktı, ancak seyircileri hayal kırıklığına uğrattı.

Haberler 23.03.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 23.03.2017 - 10:10

  • 1
    BBC ile canlı bağlantı kurduğunda iki çocuğunun odayı ‘basması’ ve annelerinin uçarak odaya girip onları çıkarmaya çalışmasıyla bir anda internet fenomenine dönüşen Robert E. Kelly, yine aynı odadan bu defa CNN yayınına bağlandı.
  • 2

    ‘BBC babası’ olarak anılmaya başlayan Pusan National University Profesörü Robert E. Kelly, CNN canlı yayınında politik yorum yaparken seyirciler yine çocukların odaya girmelerini bekledi ancak bu defa Kelly’nin oda kapısını kilitlediği anlaşıldı.

  • 3

    Bir önceki yayında odaya giren dört yaşındaki Marion ile sekiz aylık James’in görüntülerinin bir anda tüm dünyada popüler bir video olarak yayılmasının ardından aile, genelde kapıyı kilitlediğini ama bir kez kilitlemeyi unutunca bu olayın yaşandığını açıkladı.  

  • 4

    Son programda Kelly'nin, kapının kilitli olduğundan emin olarak yayına katılması, çocukları da yayına bekleyen seyirciler için hayal kırıklığı yarattı.

  • 5
    Canlı yayın öncesi Twitter hesabından açıklama yapan Kelly, “Kuzey Kore’yi konuşmak üzere CNN yayınında olacağım. Ve evet, CNN yapımcısı kapıyı kilitlediğimden emin olmamı istedi” notunu yazdı.
  • 6

    Kelly’nin bu notuna, “Hayır! Biz Marion’u istiyoruz”, “İçeri girmelerine izin ver” şeklinde yorumlar yapıldı.

  • 7

    Bir Twitter kullanıcısı da Kelly'nin görüntüsünün altına, "Kore uzmanı Robert Kelly'yi CNN'de izliyorum ve o kapının açılmasını bekliyorum" notunu yazdı.

    CANLI YAYININ DAVETSİZ MİSAFİRLERİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız