Beyaz Saray TV sunucusundan özür talep etti

Sunucu Rachel Campos-Duffy'nin First Lady Jill Biden'ı, Joe Biden'ın başkanlığa aday olmasına izin vererek ABD'yi başarısızlığa sürüklemekle suçlamasının ardından Beyaz Saray, Fox News'ten özür talep etti. 

Haberler ntv.com.tr 24.08.2021 - 11:09 Son Güncelleme : 24.08.2021 - 11:10

  • 1
    Amerikan Fox New kanalında hafta sonu Fox & Friends programını sunan Rachel Campos-Duffy'nin First Lady Jill Biden'ı, Joe Biden'ın başkanlığa aday olmasına izin vererek ABD'yi başarısızlığa sürüklemekle suçlamasının ardından Beyaz Saray’dan kanala eleştiri geldi.
  • 2

    "BU İĞRENÇ"

    Jill Biden'in basın sekreteri Michael La Rosa, Twitter’da yazdığı mesajda, “Bu iğrenç. Rachel Campos-Duffy ve Fox News daha iyisini biliyor. Daha iyisini yapabilirler ve izleyicileri de daha iyisini hak ediyor. Umarım First Lady'den özür dilerler ve bu tür konuşmaları ait olduğu yerde, çöpte bırakırlar” dedi.

  • 3

    Campos-Duffy, pazar günü programında, Afganistan'da ortaya çıkan kriz için First Lady'yi kısmen suçladı.

    Biden'ın anketlerdeki düşüşünden bahseden programın diğer sunucusu, ABD'nin Afganistan'dan kaotik tahliyesi üzerine konuşurken, Başkan Biden’ın krizi ele alma biçiminin ülkeyi dünya sahnesinde küçülttüğünü söyledi.

    Campos-Duffy de program arkadaşıyla aynı fikirde olduğunu belirterek, "Amerika'yı neyin incittiğine baktığınızda, bu liderlik eksikliğine baktığınızda ve bu kadar beceriksiz ve açıkçası zihinsel olarak bu kadar kırılgan birini bu konuma getirmekten kimin sorumlu olduğunu merak ediyorum” dedi.

  • 4

    TRUMP'I DESTEKLEDİLER

    Campos-Duffy, “Politik bir eş olarak, Jill Biden'a bakmadan edemiyorum” diye konuştu. Sunucunun eşi, 2019'a kadar Kongre'de görev yapan eski Wisconsin Temsilcisi Sean Duffy.

    Sean Duffy, eski Başkan Donald Trump'ın koyu bir destekçisiydi. Hem o hem de Campos-Duffy, başkanlık kampanyası döneminde Biden'ı eleştirdiler ve 78 yaşındaki Biden’ın zihinsel ve fiziksel dayanıklılığını sorguladılar.

  • 5

    Campos-Duffy, yayında, First Lady'nin eğitim alanındaki doktorasına atıfta bulunarak, "Kimse onun ruh halini Jill'den daha iyi bilemezdi” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız