Blake Lively’den eşi Ryan Reynolds hakkında itiraf

Blake Lively, oyuncu eşi Ryan Reynolds’un “Deadpool” filmindeki öpüşme ve ilişki sahnelerini izleyemediğini söyledi.

Haberler ntv.com.tr 22.06.2016 - 11:31 Son Güncelleme : 22.06.2016 - 11:36

  • 1

    EŞİ HAKKINDA KONUŞTU

    Bugünlerde ikinci bebeğini bekleyen oyuncu Blake Lively, hamile şıklığıyla adından söz ettirirken, son olarak katıldığı şov programında eşi hakkında söylediği sözlerle gündeme geldi.

  • 2

    JIMMY FALLON'UN PROGRAMINDA

    Hollywod’un en beğenilen oyuncularından Blake Lively, önceki gün katıldığı Jimmy Fallon’un Tonight Show adlı programında dört yıldır evli olduğu 39 yaşındaki Kanadalı oyuncu Ryan Reynolds hakkında söylediği sözlerle dikkat çekti.

  • 3

    "İŞKENCE GİBİ SAHNELER"

    Tim Miller'in yönetmenliğini yaptığı “Deadpool” filminde baş karakter Wade Wilson’ı canlandıran Ryan Reynolds’un filmdeki öpüşme ve ilişki sahnelerini izleyemediğini söyleyen Lively, bu sahneleri “işkencenin zalimce ve sıra dışı hali” şeklinde nitelendirdi.

  • 4

    "KIZIM TELEVİZYONA SARILIYOR"

    James adında 18 aylık bir kız çocuğu annesi olan 28 yaşındaki oyuncu, “Kızım babasını görünce ‘baba’ diye koşuyor, ekrana sarılıp öpüyor ve babasına el sallıyor. Babasının karşılık olarak ona neden el sallamadığına anlam veremiyor” şeklinde konuştu.   

  • 5

    'DÜNYANIN EN GÜZEL HAMİLESİ'

    Hollywood Reporter, taşıdığı hamile şıklığı için "Belki de dünyanın en güzel hamilesi" ifadesini kullandığı Lively, “Gossip Girl” dizisindeki Serena van der Woodsen karakteri ile dünya çapında üne kavuştu. Son olarak, ağustos ayında vizyona girecek olan “Shallows” filminde başrolde yer aldı.

  • 6

    SANATÇI AİLEDE DOĞDU

    Genç yıldız, oyunculuk yapan ve sanat dünyasının içinde bulunan kalabalık bir ailenin üyesi olarak 1987 yılında Kaliforniya'da dünyaya geldi.
  • 7

    ÜNLÜ SEVGİLİLER

    2004'ten 2007'ye kadar aktör Kelly Blatz ile birlikte olan Lively, daha sonra Penn Badgley ve Leonardo DiCaprio ile de sevgili oldu. Lively, DiCaprio ile yollarını ayırdıktan sonra 2012 yılında Scarlett Johansson'ın eski eşi Ryan Reynolds'la evlendi ve iki yıl sonra da kızı James Reynolds'u kucağına aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız