Böbrek naklinin espri konusu yapılması Selena Gomez hayranlarını kızdırdı

Selene Gomez ve kendisine bir böbreğini veren yakın arkadaşı Francia Raisa, 2017'de böbrek nakli sonrası hastanede verdikleri pozun TV'de espri konusu yapılmasıyla gündeme geldi. İkilinin hayranları, "Hiç komik değil" diyerek ünlü isimleri savundu. 

Haberler ntv.com.tr 25.02.2021 - 08:13

  • 1

    Ünlü şarkıcı Selena Gomez ve yakın arkadaşı oyuncu Francia Raisa, Twitter’da trendler arasına yükseldi. “Selena ve Francia’ya saygı” sözüyle sosyal medyada gündeme gelen ikilinin Çin’de bir eğlence programına konu edildiği görüldü.

  • 2

    ‘Katil Kim’ adlı eğlence programında, 2017’de böbrek nakli ameliyatı olan Gomez’in nakil sonrası hastanede Raisa ile verdiği poz espri konusu yapılınca, hayranları öfkelendi.

    Twitter kullanıcıları böbrek naklinin espri konusu edilmesinin “hiç komik olmadığını” belirten mesajlar atarak, “Selena ve Francia’ya saygı” yazmayı ihmal etmedi.

  • 3

    Lopez, böbrek nakli olduğunu ve arkadaşının kendisine böbreğini verdiğini bu fotoğrafla sosyal medyada duyurmuştu.

  • 4

    Nakilden önce Lupus hastalığı tedavisi gören Gomez, Instagram sayfasında ameliyat izlerini gösterdiği pozlarını da takipçileriyle paylaşarak, şunları söylemişti:

    "Geçtiğimiz birkaç ay içinde sizinle hep bunu paylaşmak istiyordum. Sağlığımın tamamen düzelmesi için buna ihtiyacım vardı. Kamuoyunun karşısında aileme ve doktor ekibine hem operasyon öncesinde ve sonrasında benim için yaptıkları her şeye teşekkür ediyorum."

  • 5

    Gomez, kendisine böbreğini veren kişinin de en yakın arkadaşı olduğunu açıklamış, "Güzel arkadaşım Francia Raisa bana eşsiz, benzersiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim" demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız