Can Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta
 'akrobat hırsızlar'ın kurbanı oldu

İtalya’da akrobat hırsızları adlı çete önce Instagram’daki fotoğraflarda zenginlerin ve ünlülerin evlerini inceledi. Sonra bu evleri soyan çetenin kurbanları arasında futbolcu Eşref Hakimi, Can Yaman'ın sevgilisi sunucu Diletta Leotta, fenomen Eleonora da yer aldı.

Haberler 13.02.2021 - 09:28

  • 1
    İtalya’da bir çetenin, ünlülerin Instagram hesaplarında paylaştıkları ev fotoğraflarını inceleyerek keşifte bulunup, ardından buraları soyması, sosyal medya kullanıcılarının daha dikkatli olması gerektiğini gösterdi.

  • 2
    İtalyan polisi, Milano kentinde ünlülerin ve influencer’ların (sosyal medya fenomeni) Instagram’daki fotoğraflarını inceledikten sonra evlerini soyan ve akrobat hırsızları lakabıyla bilinen çete üyesi dört kişinin tutuklandığını açıkladı.
  • 3
    Çetenin kurbanları arasında Inter’li futbolcu Eşref Hakimi, Can Yaman'ın sevgilisi TV sunucusu Diletta Leotta ve influencer Eleonora Incardona da yer alıyor.
  • 4
    Hırsızların, Instagram paylaşımlarından ünlülerin evlerinin tam konumlarını, giriş - çıkış noktalarını ve güvenlik önlemlerinin zayıf olduğu alanları tespit ettikleri ve soygunları buna göre gerçekleştirdikleri ortaya çıktı.
  • 5
    Hırsızlar, Instagram paylaşımlarından hedef aldıkları ünlülerin ne zaman evden çıktıklarını da öğreniyor ve soygun için uygun zamanı bekliyordu.
  • 6
    Aralarında 17 yaşında bir gencin de bulunduğu hırsızların ilk soygunlarını geçen yıl 6 Haziran’da gerçekleştirdikleri tespit edildi. Evlerden değerli eşyalar, saat ve mücevher çalan hırsızlar, evlerin duvarlarından tırmanma yetenekleri sebebiyle ‘akrobat hırsızlar’ olarak biliniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız