Cinsel tacizle suçlanan New York Valisi Andrew Cuomo'yu savunduğu için kovulan Chris Cuomo: Görevimin bu şekilde sona ermesini istemezdim

ABD’de cinsel tacizle suçlanan eski New York Valisi Andrew Cuomo’nun CNN’deki işinden kovulan kardeşi Chris Cuomo, açıklama yaptı. Ünlü haber sunucusu “CNN’deki görevimin bu şekilde sona ermesini istemezdim ancak size zaten abime neden ve nasıl yardımcı olduğumu açıkladım” dedi.

Haberler DHA 05.12.2021 - 12:36

  • 1

    Ünlü sunucu Chris Cuomo’nun CNN’deki işi, abisine cinsel taciz suçlamalarında aklamak için yardımcı olduğu öne sürülerek önce askıya alınmış ve bu hafta sonu işinden kovulduğu açıklanmıştı. 

  • 2
    CNN yaptığı açıklamada Chris Cuomo'nun ağabeyinin savunmasına katılımının kapsamı hakkında ‘ek bilgilerin’ ortaya çıktığını belirtmişti.
  • 3

    Açıklama yapan Chris Cuomo “CNN’deki görevimin bu şekilde sona ermesini istemezdim ancak size zaten abime neden ve nasıl yardımcı olduğumu açıkladım. Ne kadar düş kırıklığına uğratsa da şimdi söylememe izin verin, Cuomo Prime Time ve CNN’de en rekabetçi zaman dilimindeki 1 numaralı program ekibiyle daha fazla gurur duyamazdım” dedi.


  • 4
    Eski New York valisi Andrew Cuomo, kendisiyle çalışan 11 kadın tarafından cinsel tacizle suçlandıktan sonra valilik görevinden ayılmıştı.
  • 5
    Demokrat partili Cuomo ailesi ABD siyasetinde siyasetçi yetiştiren bir aile olarak biliniyor. Andrew Cuomo, New York valisi olarak art arda 3 dönem seçilerek vali oldu ve baba Mario Cuomo, 1983 ile 1994 arasında 3 defa New York valisi olarak seçildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız