Çukur'un İdris Koçavalı'sı Ercan Kesal: Reyting efendinin kölesi olduk

Çukur dizisinde, İdris Koçovalı karakterini canlandıran Ercan Kesal, dizinin haziranda bitmesi gerekirken reytinginin yüksek olması nedeniyle bitirilmediğini söyledi.

Haberler 05.11.2018 - 09:08

  • 1
    Oyuncu Ercan Kesal, Çukur'da hayat verdiği İdris Koçavalı karakterinin ölmesi gerektiğini ancak dizinin reytingin kölesi olduğu için devam ettiğini ifade etti. İşte Kesal'ın VOA Türkçe’den Soner Kızılkaya’ya verdiği röportajda satırbaşları:
  • 2
    Kesal, diziden sonraki planlarına dair soruya verdiği yanıtta senaryonun reytinge göre değiştiğini söyleyerek eleştirilerde bulundu.
  • 3
    Kesal, “Dizinin Haziran’da final yapmasıyla aslında canlandırdığım İdris Koçovalı karakteri de ölecekti. Fakat bir süre sonra seyirci o karakterin ölmemesini istiyor. Senarist de bunun bir parçası haline geliyor. Çünkü reyting denen bir efendinin kölesi oluyorsunuz” dedi.
  • 4

    59 yaşındaki oyuncu Çukur dizisiyle tanınmasıyla ilgili şunları söyledi: 

  • 5
    “Benim açımdan Çukur’un ne tür bir faydası oldu? Ciddi bir laboratuvar yaşıyorum orada, kamera önünde ve olabildiğince, becerebildiğim kadarıyla da kamera arkasında. Çünkü her hafta bir uzun metraj film enerjisiyle dizi çekiyoruz. Bu çok kolay bir şey değil. Çok yıpratıcı, çok zorlayıcı ama bir tarafıyla da çok öğretici” diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız