Johnny Depp, Amber Heard'ü mahvedene kadar durmayacak

Johnny Depp'in, kendisini eski eşi Amber Heard'a şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı davada sonuç ne olursa olduğu durmayacağı iddia edildi. 57 yaşındaki oyuncunun milyonlarca dolarlık yeni bir dava açmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Haberler 31.08.2020 - 14:23

  • 1
    Karayip Korsanları'nın (The Pirates of the Caribbean) yıldızı Johnny Depp'in, Amber Heard ile ayrılığında kendisini "eşini döven biri" olarak damgalamakla suçladığı The Sun gazetesine karşı açtığı dava sonrası yeni bir dava daha açacağı iddia edildi. Buna göre; Depp milyonlarca dolarlık yeni bir davada eski eşi Amber Heard’la yüzleşmeye hazırlandığı bildirildi.
  • 2
    Mirror'ın haberine göre Depp’in avukatları, Heard’ün çalkantılı evliliklerine dair mahkemeye yeniden delil sunmasını gerektirecek belgeler hazırlıyor.
  • 3

    Depp’in ayrıca, 2018’de Washington Post’ta yazdığı bir köşe yazısı nedeniyle Heard’e de aynı davayı açacağı öne sürüldü.

  • 4

    Aquaman yıldızı Heard, söz konusu yazıda isim vermemiş ama kendisini aile içi şiddete karşı halk figürü diye nitelemişti.

  • 5

    Daily Mail ’e konuşan, Heard’e yakın bir kaynak, “Amber’in ekibi, onun bu kez ABD’de yeniden dava açması konusunda çok gerildi. Görünüşe göre Johnny, onu mahvetmeden durmayacak” dedi.

  • 6

    Depp’in The Sun’a açtığı davanın sonucu ne olursa olsun, Amber ikinci raunda hazırlandığı, ama Karayip Korsanları'nın yıldızının ilk davayı kazanması durumunda sonuna kadar gideceği ve bunun yıllar alabileceği konuşuluyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız