Donald Trump ile Melania Trump'ın arasına LeBron James girdi

ABD Başkanı Trump’ın hakkında hakaretamiz sözler sarfettiği NBA yıldızı Lebron James’e bir destek de Melania Trump’tan geldi. Melania Trump, James’in ‘iyi şeyler yapmaya çalıştığını’ söyledi.

Haberler 06.08.2018 - 08:46 Son Güncelleme : 06.08.2018 - 08:49

  • 1

    NBA yıldızı LeBron James CNN televizyonuna verdiği mülakatta ABD Başkanı Donald Trump'ı sporu siyasi hedefleri için kullanmakla suçlamıştı.

    Trump bu açıklama üzerine Cuma günü Twitter hesabından paylaştığı tweette LeBron James'in "televizyondaki en aptal kişi, Don Lemon" ile söyleşi yaptığını belirterek, "Lebron'u bile akıllı gösterdi ki bunu yapabilmek kolay değil" dedi.

  • 2
    Söz konusu tweetten birkaç saat sonra, ABD Başkanı'nın eşi Melania Trump, sözcüsü aracılığı ile yaptığı açıklamada, LeBron James'in 'gelecek nesiller için iyi şeyler yapmaya çalıştığını' kaydetti ve James ile birlikte doğduğu Ohio eyaletinde gittiği okulu ziyaret etmek istediğini belirtti.
  • 3
    Açıklamada Melania Trump'ın "herkesi günümüzde çocukları ilgilendiren konularla ilgili açık bir diyaloğa çağırdığı" ve "gerek ülkeyi gerek dünyayı gezerek siber zorbalık karşıtı girişimi "Be Best" ile çocuklara çevirim içi eylemlerinde sorumlu davranmalarının önemini aktardığı" ifade edildi.
  • 4
    Los Angeles Lakers Basketbol Takımı'nda oynayan LeBron James, Pazartesi günü CNN televizyonuna verdiği mülakatta Trump'la ilgili olarak "Sporu kullanarak bizi bir şekilde bölüyor ve bu benim katılabileceğim bir bağlam değil" şeklinde konuşmuştu.
  • 5

    James bu açıklamayla Trump'ın ABD'de ulusal marş sırasında ayağa kalkmayıp diz çöken eski Amerikan futbolcusu Colin Kaepernick ve Beyaz Saray'ı ziyaret etmeyi reddeden basketbol oyuncusu Stephen Curry hakkındaki ağır eleştirilerine gönderme yapmıştı. LeBron James yaşananlarla ilgili olarak "Hiçbir şey yapmadan arkama yaslanıp oturamam" demişti.



    Jordan arka çıktı

    Trump’ın tweet’inde taraftarı olduğunu söylediği basketbol oyuncusu Michael Jordan da, meslektaşı James’e destek veren isimler arasında yer aldı. Jordan sözcüsü aracılığı ile, “Ben L.J.’i [LeBron James] destekliyorum. Toplumu için inanılmaz işler yapıyor” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız