Donald Trump’ı Evde Tek Başına 2 filminden çıkarın kampanyası başlatıldı

Donald Trump karşıtları Beyaz Saray’dan sonra Trump’ı Evde Tek Başına 2 filminden de çıkarmaya kararlı. Filmin hayranları, Trump’ın sahnesinin atılması için imza kampanyası başlattı. 

Haberler 14.01.2021 - 10:48

  • 1

    Donald Trump karşıtları, onu Beyaz Saray’dan çıkarmakla yetinmedi, Evde Tek Başına 2 (Home Alone 2: Lost in New York) filminden de çıkarmak istiyor.

  • 2

    1992 yapımı filmde küçük bir sahnede görünen Trump, başrol karakteri Kevin McAllister ile karşılaşıp yol tarif ediyor. Trump’ın sahibi olduğu Plaza Hotel’de yapılan çekimde, bir sahnede yer almayı şart koştuğunu filmin görüntü yönetmeni Julio Macat geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı.

  • 3

    Macat, "Otelin lobisinde çekim yapıyorduk ve o (Trump) da oradaydı ve zorla kadraja girdi. Bir sahnede arkada görünmek istedi" demişti.

  • 4

    Daha önce filmin yönetmeni Chris Columbus da Trump'ın filmde zorla yer aldığını söylemiş, "Trump oteli kullanmamızı kabul etti. Ödemeyi yaptık. Ama aynı zamanda, 'Plaza'yı sadece beni de filme koyarsanız kullanabilirsiniz' dedi” ifadesini kullanmıştı.

    Sahnede, Macaulay Culkin’in canlandırdığı Kevin McCallister karakteri, Trump'a lobinin nerede olduğunu soruyor, Trump da "Koridorun sonunda solda" diyordu. 

  • 5

    İMZA KAMPANYASI

    Şimdi, filmin hayranları Trump’ın sahnesinin çıkarılması için bir imza kampanyası düzenliyor. O dönemin çocuk oyuncusu olan 40 yaşındaki Macaulay Culkin de filmin hayranlarının planına destek verdi.

  • 6

    DESTEK VERDİ

    Bir hayranın attığı “Evde Tek Başına 2'deki Trump’ı dijital olarak 40 yaşındaki Macaulay Culkin'le değiştirme kampanyası” tweet’ine ünlü oyuncu “Alıcı bulundu” diyerek onay yanıtı verdi. 

    Culkin, bir başka Twitter kullanıcısının kendi olanaklarıyla Trump’ın sahnesini çıkarmasına da “Bravo” diye karşılık verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız