Dün akşam Dolunay'da neler yaşandı? (12. bölüm)

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Can Yaman ile Özge Gürel'in paylaştığı Dolunay'ın dün akşam 12. bölümü yayınlandı. Peki son bölümde neler yaşandı? İşte Dolunay'da dün akşam yaşananlar...

Haberler 20.09.2017 - 12:06

  • 1
    Ferit'in sürpriz ortaklığı dengeleri değiştirmeye başlıyor. Nazlı, Ferit'ten kaçmaya çalışırken kendisini içinde bulduğu bu yeni ortaklık macerası duygularını daha da karıştırıyor. Deniz ise kontrolünden çıkan bu yeni durumun Nazlı’yı kaybetmesine sebep olabileceğinin farkında, bir çözüm arıyor.
  • 2
    Alya'dan Nazlı'nın sırrı ile ilgili tüm gerçeği öğrenmiş, Ferit ile ikisini ayırmak için tüm kozları elindeyken Nazlı'nın çalışmasına engel olmamak için Deniz bu bilgileri kendine saklamak zorunda kalır. Demet'ten Alya’dan duyduklarının gerçekliği ile ilgili bilgiyi duymak ister. Demet Deniz’e bundan fazlasını sunar, kendisine gösterdiği usb içinde Asuman’ın telefonu ile çektiği belgeler vardır.
  • 3
    Demet’in Ferit’e yakınlaşma çabası Hakan tarafından görmezden gelinemeyecek noktaya geldiğinde karısın bu düşüncesi ve ondan uzaklaşma isteği Hakan için kaybetmeye izin vermeyeceği bit oyun haline gelir. Hakan'ın kaçakçılık planının Demet tarafından polise bildirilmesi üzerine Hakan Demet'e bir ders vermeye karar veririr. Kendisinin arkasından iş çevirenlerin başına ne geleceğini anlamasını sağlar.
  • 4
    Yeni restoran heyecanı Nazlı'yı sarmışken açılış sonrası tüm gerçekliği ile sırları ortaya dökmeye ve Ferit ile konuşarak bu yükten kurtulmaya karar veririr. Restoran açılışında herkesin içinde Ferit Nazlı’yı dansa kaldırması ile ikili arasındaki duygular açığa vurulmuş olur. Deniz'in önünde gerçekleşen bu sahne onun dengesini altüst etmeye yeter.
  • 5

    Açılış sonrası Ferit eve ettiğinde tüm gerçekliği görebileceği belgeler ile bir USB onu beklemektedir. Her şeyi açıklamak üzere yola çıkan Nazlı ile Ferit karşı karşıya gelir farklı duygularla ama aynı sebep ile. Her şeyi anlamış olan Ferit, Nazlı'ya tüm bunlardan daha önce haberi olup olmadığını sorar.

    İkili arasında tüm bu yaşananlar güven sorunu yaratacak mı yoksa hala Ferit - Nazlı aşkı gerçek olabilecek mi? ilerleyen bölümlerde yanıt bulacak. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız