Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Şarkıcı Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'dan ayrılma kararı sonrası mal varlıklarının paylaşımı merak konusu oldu.

Haberler 26.09.2016 - 11:10 Son Güncelleme : 26.09.2016 - 11:11

  • 1
    ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab, avukatı aracılığıyla Ebru Gündeş’in kendisinden boşanmak istediğini açıklayınca, sık sık lüks yaşam tarzlarıyla gündeme gelen çiftin mal paylaşımını nasıl yapacağı bekleniyordu.
  • 2

    EVLİLİK SÖZLEŞMESİ

    11 Şubat 2010’da evlenen çiftin nikâh öncesinde bir evlilik sözleşmesi imzaladığı ve o sözleşme gereği ayrılırken mal paylaşımı yapmayacakları ortaya çıktı.
  • 3

    KIZI İÇİN DE TALEP ETMEYECEK

    Çiftin evliliklerinden Alara isimli bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Gündeş’in beş yaşındaki kızı Alara içinde hiçbir talepte bulunmayacağı öne sürüldü.
  • 4

    MART AYINDA TUTUKLANMIŞTI

    Geçtiğimiz mart ayında tatil için gittiği Amerika Miami’de gözaltına alınan ve İran’a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama iddialarıyla Amerika’da tutuklanan Reza Zarrab ile Ebru Gündeş’in ayrılığına dair pek çok iddia var.
  • 5

    DAHA ÖNCE BOŞANMAK İSTEDİ

    İddiaya göre Gündeş, boşanmayı uzun süredir istiyordu. Birkaç kez bu isteğini eşiyle paylaştı. Ancak eşinin ayrılmak istememesi nedeniyle dava açmadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız