Harun Tan, oğlu Pars'ın doğum gününde mezarını ziyaret etti

Harun Tan,geçtiğimiz nisanda payatını kaybeden oğlu Pars'ın doğum gününde mezarını ziyaret etti. Ebru Şallı ise  "Seni tarifsiz özlüyorum. Buluşacağız Ponçiğim benim, kavuşacağız" sözleriyle oğlunun doğum gününü kutladı.  

Haberler 26.09.2020 - 09:05

  • 1
    Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan, nisan ayında iki yıldır mücadele ettiği lenfoma kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti. Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen küçük oğlu Pars'ın ise dün doğum günüydü. Harun Tan, oğlu Pars'ın doğum gününde mezarı başına gelerek dua etti. Bir süre mezarı başında duran Tan, daha sonra mezarlıktan ayrıldı.
  • 2

    Aylardır zor günleri atlatmaya çalışan Şallı, oğlu Pars'ın doğum günü olması nedeniyle sosyal medyadan duygulandıran bir paylaşım yaptı.

  • 3

    Şallı, oğlu Pars ile çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Şallı şu ifadeleri kullandı: "Ponçiğim benim, seni çok seviyorum. İyi ki benim oğlum oldun, iyi ki seni doğurdum. Bana yaşattığın her an için sana minnettarım."

  • 4

    "Her zaman şükrediyorum senin annen olduğum için. 9 yıl ben bir melekle yaşadım. Gerçek bir meleğin nefes aldığını gördüm ben."

  • 5

    "Annişin seni çok seviyor meleğim doğum günün kutlu olsun. Seni tarifsiz özlüyorum. Buluşacağız Ponçiğim benim, kavuşacağız"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız