Elçin Sangu: Kendimi seksi bulmuyorum

Defne karakterini canlandırdığı ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle Türkiye’nin en çok konuştuğu kadın oyuncu haline gelen Elçin Sangu, kendine, hayatına ve diziyle yakaladığı şöhrete dair konuştu.

Haberler 18.09.2016 - 15:28 Son Güncelleme : 18.09.2016 - 15:31

  • 1

    "MODUM HEP YÜKSEK"

    “Dışarıdan cool gibi görünüyor olabilirim, hatta bazıları beni soğuk, burnu havada sanıyor. Ama tanıştıktan sonra fikirleri değişiyor” diyen Sangu, “Modum genelde hep yüksek. Bazı hareketlerim insanlar tarafından enteresan gibi algılanabiliyor. Mesela sinirlerim bozulunca başkalarının ağladığı şeylere gülüp aşırı reaksiyonlar verebiliyorum” dedi.

  • 2

    "AKIŞINA BIRAKAMIYORUM"

    Hürriyet’e verdiği röportajda başarı takıntısı olduğunu söyleyen 31 yaşındaki oyuncu, “Bir işe giriyorsam ‘Ya iyi yapayım ya da hiç yapmayayım’ derim. Her şeyi akışına bırakamıyorum. Çok inceliyorum” şeklinde konuştu.

  • 3

    "KURALLARDAN SAPMIYORUM"

    “Olaylar kontrolümden çıktığında mutsuz oluyorum” diyen Sangu, “Bu yüzden kendi hayatımın kurallarından çok sapmadan yaşamaya çalışıyorum” ifadesini kullandı.

  • 4

    "RİSK ALMIYORUM"

    Hayatında verdiği hiçbir karardan pişman olmadığını dile getiren Sangu, “Zaten pişman olmamak için o kadar çok irdeleyip her şeyi kontrol altında tutmaya çalışıyorum ve o kadar az risk alıyorum ki pişman da olmuyorum” dedi.
  • 5

    "ÜNLÜ OLMA HAYALİM YOKTU"

    Sangu, ailesinde hep “Sen bir gün ünlü olursun” gibi şakalaşmalar olduğunu ama kendisinin sokakta yürüyemeyecek kadar tanınayım gibi şeyler düşünmediğini söyledi.

  • 6

    "İYİ BİR İNSAN OLMAK İSTİYORUM"

    Şöhret için, “Tam tersi, özgürlüğü elden aldığı için hiç tercih edeceğim bir şey değildi” diyen Sangu, “Ama başarının getirisi buymuş. Keyfini sürmeye çalışıyor, iyi taraflarını görüyorum. İyi bir oyuncu ve iyi insan olayım istiyorum” dedi.

  • 7

    "HALA KİRADA OTURUYORUM"

    Ünlü olduktan sonra hayatında hiçbir şeyin değişmediğini söyleyen ünlü oyuncu, kirada oturduğunu, normal bir arabası olduğunu ve annesinin de mütevazı bir evi bulunduğunu söyledi.

  • 8

    "KENDİMİ SEKSİ BULMUYORUM"

    Yapılan anketlerde hep en seksi kadın oyuncu seçilen Sangu, “Ben kendimi seksi bulmuyorum” dedi.

  • 9

    "LİSE SONA KADAR TEKLİF ALMADIM"

    “Küçükken biraz çirkindim” diyen Sangu, “Ergenliğe geç girdim. Sonra da gelişme dönemim uzun sürdü. Fiziğim yeni oturdu. Bu yüzden lise sona kadar çıkma teklifi falan gibi şeyler de almadım. Ama lise sonda birden çevremdekiler ‘Bu kıza ne oluyor’ demeye başladı. Üniversiteyse tamamen kopuk” şeklinde konuştu.

  • 10

    "DELİYİ DE OYNAYABİLMELİYİM"

    Elçin Sangu, başarısını fiziğine mi yeteneğine mi borçlu olduğu sorusunu şöyle yanıtladı:

    “İnsanların şekilci olduklarını düşünüyorum. Fizik benim avantajım olabilir ama sadece bununla anılmak istemem. Güzelim diye değil, başarılı olduğum için başrol teklifi almalıyım. Ya da bu tipimle deliyi de oynayabilmeliyim.”

  • 11

    "ADALET DUYGUM GELİŞMİŞ"

    “Adalet duygusu bende biraz fazla gelişmiş” diyen ünlü oyuncu, “Bir şeyin adil olmadığına inanırsam takılıyorum” dedi.
  • 12

    "SEVMEDİĞİMİZ BİR DÜNYAYI HAYAL EDEMİYORUM"

    Yunus Özdiken’le beş yıllık bir ilişkisi olan Elçin Sangu, “Birilerini sevmediğimiz bir dünyayı hayal bile edemiyorum” dedi.

  • 13

    "NORMAL HAYATIMIZ DEVAM EDİYOR"

    Erkek hayranlarının ilişkisini etkilemediğini söyleyen Sangu, “Böyle bir ilgi kimsenin ilişkisini etkilemez. Normal hayat ikimiz için de devam ediyor” ifadesini kullandı.

  • 14

    UZUN İLİŞKİNİN SIRRI

     Sangu uzun süreli ilişkinin sırrını şöyle açıkladı:

    “Bakışından bile ne demek istediğini anlamak.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız