Elçin Sangu: Sanıldığı gibi hayatlar yaşamıyoruz

9 Kere Leyla isimli yeni projesinin heyecanını yaşayan Elçin Sangu, dizi sürelerini eleştirerek, "Sanıldığı gibi pırıltılı hayatlar yaşamıyoruz. Hep diyorum, biz pahalı ameleleriz" dedi. 

Haberler 27.01.2020 - 15:33

  • 1
    Demet Akbağ ve Haluk Bilginer gibi usta isimlerle 9 Kere Leyla isimli filmde rol alan Elçin Sangu, Ortaköy’de sevgilisi Yunus Özdiken’le beraber bir mekandan çıkarken objektife takıldı.
  • 2

    Sevgilisinin muhabirlerle tartışması nedeniyle gergin dakikalar yaşayan Sangu, “Bazı arkadaşlarınızın tavrı çok çirkin, o yüzden tepki gösterdi. Sizi kırdıysak özür dilerim” diyerek muhabirlerin gönlünü aldı.

  • 3
    Sangu, yeni projeleriyle ilgili sorular üzerine şu ifadeleri kullandı: "Bu sene dizi projem yok. Çünkü şartlar iyi değil. 150 dakika çok uzun. Sanıldığı gibi pırıltılı hayatlar yaşamıyoruz. Hep diyorum, biz pahalı ameleleriz"
  • 4
    34 yaşındaki Sangu daha önce verdiği bir röportajda "Gerçekten yaşamış birini canlandırmayı ister misin?" sorusuna, "Evet. Lady Diana’yı oynamak isterdim" diyerek yanıt vermişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız