Emel Müftüoğlu: Ne ile suçlandığıma bakın, gerçekten inanamıyorum

Masterchef yarışmasıyla ünlenen Murat Özdemir'in papağana yaptığı işkence görüntülerini yorumlayan Emel Müftüoğlu sosyal medyadaki tepkiler üzerine, "Ne ile suçlandığıma bakın, gerçekten inanamıyorum" dedi.

Haberler 27.12.2018 - 11:30

  • 1
    Sanatçı Emel Müftüoğlu, Masterchef yarışmasıyla adını duyuran ve diskalifiye olduktan sonra yayınladığı papağan videosuyla tepki çeken Murat Özdemir hakkında, Papağanlar benim uzmanlık alanımdır. Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır. O öyle bağırınca o da korkmuş onun karşılığında... Boğazını falan çok fazla sıkmıyor. Gördüm, inceledim o hareketi. Fakat sağlıklı bir arkadaşımız değil tabii, Allah şifasını versin" açıklamasını yapmıştı.
  • 2
    Bu açıklama sonrası sosyal medyada birçok tepkiyle karşılaşan Müftüoğlu, üzgün olduğunu dile getirdi.
  • 3
    Sabah'ın haberine göre; Müftüoğlu şu açıklamayı yaptı: "Nasıl üzülmeyeyim, ilk defa yaşadım böyle bir şeyi. Ben şiddetin her türlüsüne karşıyım; insana, hayvana, bitkiye..."
  • 4
    "Evimin bahçesindeki ağacı bile kestiremem ben. Ne ile suçlandığıma bakın, gerçekten inanamıyorum. Manevi şiddet gördüm. Bunun izleri silinmiyor, kolay kolay geçmiyor"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız