Eski aşıklar Jennifer Lopez ile Ben Affleck yeniden görüşmeye başladı

Jennifer Lopez, nişanlısı Alex Rodriguez'den ayrılmasının ardından eski nişanlısı Ben Affleck ile görüşürken görüntülendi. İkilinin arasında yeniden aşk başladığı öne sürülüyor.

Haberler 02.05.2021 - 11:38

  • 1

    Geçtiğimiz haftalarda Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez, yaptıkları ortak açıklama ile ilişkilerini noktaladıklarını duyurmuştu. İkili, arkadaş kalmanın kendileri için daha iyi olduğunu ifade etmişti.

    Rodriguez ile yollarını ayıran Lopez'in 2002'de tutkulu bir aşk yaşadığı ünlü aktör Ben Affleck ile yeniden yakınlaştığı ortaya çıktı.

  • 2
    Ben Affleck, perşembe günü eski nişanlısı Lopez'in arabasıyla, şarkıcının evinin yönünden gelerek Bel-Air Hotel'e bırakılırken görüldü.
  • 3

    Yaklaşık bir saat sonra Lopez, annesi ve asistanıyla aynı araçta giderken görüldü.

  • 4
    Eski nişanlıların son dönemde sık sık Lopez'in evinde bir araya geldikleri iddiası da böylece doğrulanmış oldu.
  • 5

    Çiftin yakınları, ayrılıklarından bu yana arkadaşça zaman zaman görüştüklerini söylese de, Lopez'in, Rodriguez ile ayrılığından sonra bu buluşmaların sıklaşması "aşk" söylentilerine neden oldu.

  • 6

    Magazin basınında "Bennifer" olarak adlandırılan Lopez ve Affleck ikilisi, The Interest film setinde tanışmıştı. O dönem ünlü şarkıcı, Chris Judd ile evliydi. Boşanmasının ardından Affleck ile büyük bir aşk yaşamaya başladılar. 2002'de nişanlanıp 2004'te düğünlerini ertelemelerinin ardından ayrıldılar. 

    Lopez, 2014 yılında verdiği bir röportajda, Affleck için "Hayatımın en büyük kalp kırıklığı" ifadesini kullanmıştı.

  • 7

    Lopez, nişanlısı Alex Rodriguez'den geçen ay ayrılırken, Ben Affleck de sevgilisi Ana de Armas ile ocak ayında yollarını ayırmıştı.

    Şimdi her ikisi de yeniden bekar olan ikilinin yeniden aşk yaşamaya başladıkları haberleri magazin basınının gündeminde. 

  • 8

    Jennifer Lopez ve Alex Rodriquez, yaptıkları ortak ayrılık açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

    "Arkadaş olarak daha iyi olduğumuza karar verdik ve öyle devam edeceğiz. Birlikte çalışmaya ve ortak işlerimizde birbirimize destek olmaya devam edeceğiz. Birbirimiz ve çocuklarımız için en iyisini diliyoruz."

  • 9

    ÜÇ KEZ EVLENDİ

    Jennifer Lopez, ilk evliliğini 1997-1998 yılları arasında oyuncu Ojani Noa ile yapmıştı. Lopez, ardından 2001-2003 yılları arasında yine bir başka oyuncu olan Cris Judd ile hayatını birleştirmişti.

    Şarkıcı, son evliliğini de 2004 ile 2014 arasında kendisi gibi şarkıcı olan Marc Anthony ile yapmıştı. Çiftin bu evlilikten dünyaya gelen ikiz çocukları var.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız