'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ve 'Anne' neden yayınlanmadı?

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin iki haftadır yayınlanmaması üzerine dizinin başrol oyuncusu Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca açıklama yaptı.

Haberler 11.01.2017 - 16:18 Son Güncelleme : 11.01.2017 - 16:19

  • 1

    SOSYAL MEDYADA TEPKİ

    Star TV ekranlarında yayınlanan 'Anne' ile ATV ekranlarında yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizilerinin iki haftadır yayınlanmaması üzerine izleyiciler sosyal medyadan tepkilerini dile getirmişti.
  • 2

    FİNAL İDDİASI

    İki dizisinin izleyicileri projelerin final yapacağını dahi iddia etti. Bunun üzerine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Meryem'i Deniz Çakır ile Hızır'ı açıklamalarda bulundu.
  • 3

    "HER SENE OLAN BİR DURUM"

    Deniz Çakır şunları dile getirdi: "Güzel izleyici, ‘Dizi neden yok?' diye sitemli sözler içindesiniz. Ama bu kanal ve yöneticiler arasındaki bir durum ve karar. Her sene süresi değişse de olan bir şey. Biz oyuncuları söz sahibi değiliz.
  • 4

    "İKİ HAFTA AYRI DÜŞTÜK"

    Ama siz hep bize sitem ediyorsunuz. Etmeyin. Çünkü kıymet veriyoruz size. Çünkü hayat öğretiyor ki yargılamak kötü, sitem yorucu bir şey. Ne yapalım iki hafta ayrı düştük. Tek derdimiz bu olsun. Tez zamanda yeni bölümde buluşmak dileğiyle, sevgiyle."
  • 5

    "BÜTÇELER YENİDEN YAPILIYOR"

    Oktay Kaynarca ise şu açıklamayı yaptı: "Sanırım herkes bölümün yayınlanmaması ile ilgili bir açıklama bekliyor ama tam olarak söylemek gerekirse sevgili EDHO'cular her sene sezon ortası, yani ocak ayında bütün şirketlerin bütçelerinin yeniden yapıldığı dönemdir. Yani 2 ya da 3 hafta ara verilir. Bütün hazırlıklarımız ve yeni bölümün çekimleri bütün hızıyla devam etmektedir. İlgileriniz sabrınız ve sevginiz için çok teşekkür ederiz."
  • 6

    'ANNE'

    Başrollerinde Vahide Perçin (Gönül Aslan), Cansu Dere (Zeynep Güneş), Gonca Vuslateri (Şule Akçay) ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın (Melek) oynadığı Anne dizisinin oyuncuları veya yapım ekibinden ise bir açıklama yapılmadı.
  • 7

    SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

    Anne dizisinin son yayınlanan bölümündeki bir sahnede başrol oyuncularının vurulma sahnesi bölüme damga vurmuştu. Bu sahne erken final mi yapılıyor? sorularını akıllara getirmiş, dizinin iki haftadır yayınlanmaması ise bu iddiaları güçlendirmişti. 

    Kaynarca ve Çakır'ın yaptıkğı açıklamalarda bu dönemlerde böyle araların verilebileceklerini belirtmesi üzerine Anne dizisininde yayın hayatına devam edeceği olarak yorumlandı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız