Leonardo DiCaprio ‘Et tüketmeyelim’ dedi ziyafet çekti

İskoçya’da, et tüketiminin doğayı nasıl mahvettiğine dair bir konuşma yapan dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio, tören sonrası soluğu ünlü bir et lokantasında aldı.

Haberler 24.11.2016 - 09:44

  • 1

    "ET TÜKETİMİ DOĞAYA ZARAR VERİYOR"

    İskoçya'da iş dünyasının önemli isimlerine ödüllerin takdim edildiği "Scottish Business Awards"ın töreninde Leonardo DiCaprio, et tüketiminin doğayı nasıl mahvettiğine dair bir konuşma yaptı.

  • 2

    KONUŞMA SONRASI ET LOKANTASINDA

    Et tüketiminin sınırlandırılması gerektiğini söyleyen DiCaprio, yoğun alkış topladı. Ancak törenin ardından bir et lokantasında arkadaşlarıyla birlikte kuzu eti yerken görüldü.

  • 3

    "ZAMANLAMA TUHAF"

    İngiliz The Sun gazetesi haberinde "Bir inek olmadıkça DiCaprio'nun yaptığı yüzyılın suçu değil. Ancak Leo'nun yaptığı seçimin zamanı biraz tuhaf" yorumuna yer verdi.

  • 4

    KARBON ÖNLEMİ

    Gazetedeki haberde, DiCaprio'nun kendisini dinlemeye gelenlere neden oldukları karbon salınımına karşı önlem almaları gerektiğini tavsiye ettiğini ancak kendisinin devamlı özel jetine ve yatına binmekten sakınmadığı da belirtiliyor.

  • 5

    HANGİSİ DAHA ZARARLI?

    "The Revenant" filmindeki performansıyla bu yıl en iyi erkek oyuncu dalında Oscar ödülüne layık görülen DiCaprio'nun baş yapımcısı olduğu ve geçen yıl yayımlanan "Cowspiracy" isimli belgesel kırmızı et, süt ve yumurta endüstrilerinin çevreye egzoz dumanından daha fazla zarar verdiğini ileri sürmüştü.

  • 6
    DiCaprio'nun kendi adıyla kurduğu bir çevre vakfı da bulunuyor. 42 yaşındaki aktör 1998 yılından bu yana vakfa yaklaşık 59 milyon dolar (yaklaşık 190 milyon lira) bağışladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız