Neslihan Atagül'den evlilik açıklaması

Kara Sevda' dizisinin 'Nihan'ı Neslihan Atagül, Glamour Dergisi için Elçin Yahşi'ye konuştu. Kadir Doğulu ve evliliğe dair açıklamalar yapan güzel oyuncu; "Bu ülkede çocuk doğurmak istemeyen arkadaşlarım var. Belki senin doğuracağım çocuk bu ülke için bir şeyler yapacak? Onlara inat ben anne olacağım' dedi.

Haberler 28.04.2016 - 14:30

  • 1

    GLAMOUR'A KAPAK OLDU

    Kara Sevda' dizisinin 'Nihan'ı Neslihan Atagül, Glamour Dergisi için Elçin Yahşi'ye konuştu. Güzel oyuncu Kadir Doğulu, evilik ve çocuklar hakkında açıklamalar yaptı.

  • 2

    DÜĞÜN YAZA

    Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çifti, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla nişanlandı. Nişan gecesinden bu kareyi paylaşan Neslihan Atagül'ün fotoğrafına yorum ve beğeni yağdı.

    Glamour Dergisi'ne konuşan Atagül düğün tarihini açıkladı. Kara Sevda'nın güzel oyuncusu "İki yıldır beraberdik zaten. Ben bir evlilik teklifi aldım ve hemen ardından böyle bir karar verdik, nişanlandık. Evlilik yazın olacak büyük ihtimalle. Her şey yolunda” dedi.

  • 3

    "GECE BİR YERE GİDECEKSEM..."

    Neslihan Atagül'ün açıklamalarından satırbaşları:

    Aslında dizi çalışmaları nedeniyle her gün yoğun makyaja maruz kalıyorum doğal olarak. Saçlarım da işlem görüyor. Oysa özel hayatımda sürekli bir şeyler süren, saçlarını maşalayan bir kadın değilim. Yalnız, cildimi çok iyi temizlemeye, ayda bir cilt bakımına gitmeye çalışıyorum. Hassas bir cildim var. Nemlendirici, biraz allık, biraz maskara, o kadar. Ama kırmızı ruj çok seviyorum. Gece bir yere gideceksem saçlarımı açar, dalgalı yapar ve kırmızı ruj sürerim.”

  • 4

    "AZİMLİYİM, ŞEVKLİYİM AMA..."

    "Ben 13 yaşımda bir ajansın numarasını bulup, annemle birlikte gidip ajansa kayıt yaptırdım. Bunu tabii ki öneremem kimseye. Sadece şunu söyleyebilirim, ben hep kendime güvendim. Bu güveni de bana ailem verdi. Azimliyim, şevkliyim ama hırslı değilim. Benim için felakettir hırs."

  • 5

    "O İLİŞKİYİ SEVİYORUM"

    "Ben kamerayı seviyorum. Görüntü yönetmeniyle kurulan o ilişkiyi seviyorum. Kendimi kamera önünde konumlandırıyorum. Tabii bu demek değil ki tiyatroyu sevmiyorum; giderim, izlerim, büyük saygım var ama beni çeken sinema oldu, sinemanın peşinden gittim hep."

  • 6
    Neslihan Atagül Glamour Dergisi'nden Elçin Yahşi'ye konuştu.
  • 7
    Röportajı, Emre Ünal  fotoğrafladı.
  • 8
    Moda Editörü ise Tuğba Ansen oldu
  • 9
    Neslihan Atagül ile Kara Sevda, her çarşamba Star TV'de 20.00'de ekrana geliyor...
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız