Ezgi Eyüboğlu'ndan estetiğim yok açıklaması (Ezgi Eyüboğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında?)

Seda Sayan ve Sinan Engin'in oğlu futbolcu Oğulcan Engin ile 2020'den beri yaşadığı aşkla sürekli magazin gündeminde olan Ezgi Eyüboğlu son olarak ''Hiç estetiğim yok ama estetiğe de karşı değilim.'' açıklamasıyla gündeme geldi. Peki, Ezgi Eyüboğlu kimdir, nereli kaç yaşında? İşte Ezgi Eyüboğlu hakkında tüm merak edilenler...

Haberler 22.02.2021 - 15:06

  • 1
    Oyuncu Ezgi Eyüboğlu, 15 Haziran 1988'de Ankara'da doğdu. Babası bankacı, annesi kimya öğretmenidir. Lisansını İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nde yaptıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi'nde ileri oyunculuk alanında yüksek lisansını tamamladı.
  • 2

    Kariyeri

    Eyüboğlu, 2007 yılında Senin Uğruna dizisinde oyunculuk kariyerine adım attı. 2008 yılında Arka Sokaklar dizisinde rol aldı, 2011 yılında Kalbimin Seni Seçti dizisinde Derin rolünü oynadı.  2012 yılında Kırım prensesi Aybige Hatun karakterini canlandırarak tarihi kurgu dizisi Muhteşem Yüzyıl ile ün kazandı.
  • 3
    2012 yılında Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Zeynep rolünü oynadı. 2014 yılında İntikam dizisinde Cemre Arsoy rolünü oynadı. Aynı yıl Yasak ve Ulan İstanbul dizilerinde de rol aldı.
  • 4
    Ama asıl çıkışını 2015'te başrollerini eski eşi Kaan Yıldırım ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal Güçlü karakteriyle yakaladı.
  • 5
    2017 yılında tarihi kurgu dizisi Payitaht: Abdülhamid'de Melike (Ahsen) rolünü oynadı. 2018 yılında komedi filmi Yol Arkadaşım ile sinemaya adım attı ve Çilek karakterini canlandırdı.
  • 6

    Özel Hayatı

    Eyüboğlu, 14 Mayıs 2016 tarihinde Ortaköy'de bulunan Esma Sultan Yalısı'nda Kaan Yıldırım ile evlendi. Ancak çift 26 Haziran 2019'da boşandı.
  • 7
    Ezgi Eyüpoğlu şu sıralar Türk şarkıcı Seda Sayan ve futbol yorumcusu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız