First Lady'lerin stili mercek altında

ABD’de başkanlığın el değiştirdiği 20 Ocak’taki törenlerde Beyaz Saray’a veda eden Melania Trump en çok 70 bin dolarlık çantasıyla dikkati çekti. Beyaz Saray’ın yeni First Lady'Sİ Jill Biden ise 6 bin dolar değerindeki manto ve elbisesinin mavi rengiyle Amerikan halkına umut mesajı yolladı.

Haberler 22.01.2021 - 09:03

  • 1
    ABD’nin 46’ncı başkanı olan Joe Biden’ın önceki gün düzenlenen yemin törenine katılan başta başkan yardımcısı Kamala Harris, first lady Jill Biden ve eski first lady yeni yönetimin farklılıklarla birlik olma mesajını giydikleri kıyafetlerle de öne çıkardı.
  • 2

    Milliyet'in haberine göre; Kamala Harris, Cumhuriyetçi Parti’nin kırmızı, Demokrat Parti’nin ise mavi olan renklerinin karışımından meydana geldiğinden ‘bipartisan renk’ (iki partiye de destek veren) olarak tanımlanan moru tercih etti.

  • 3
    Törene katılan eski başkanlardan George Bush’un Cumhuriyetçi, Barack Obama ve Bill Clinton’ın Demokrat olmasının da bu birlik mesajını pekiştirdiği belirtildi. Öte yandan eski first leydiler Hillary Clinton ve Michelle Obama’nın kıyafetlerinde mürdüm rengi ile moru tercih ederek Harris’e destek olması dikkat çekerken, mor rengin ayrıca kadın hareketi Süfrajet'i ve sadakati temsil ettiği biliniyor. Jill Biden, Laura Bush ve Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin ise mavi giyerek birbirleriyle uyumlu olması dikkat çekti.

  • 4
    ABD tarihinin en renkli kabinesine sahip olan Joe Biden’ın yardımcısı Kamala Harris, 4 bin sterlin değerindeki ceketi ve elbisesini eşcinsel siyahi modacı Christopher John Rogers tasarladı. Harris’in ayakkabıları ise siyahi tasarımcı Sergio Hudson’dan. Kamala Harris’in Porto Rikolu Wilfredo Rosado’nun tasarımı olan inci kolyesi de Afrika kökenli öğrenci kız birliği Alpha Kappa Alpha’yı (AKA) temsil ediyor.
  • 5
    First lady Jill Biden, New York merkezli moda markası Markarian’ın kurucusu Alexandra O’Neill’ın tasarımı olan 5 bin 500 dolar değerindeki mavi manto ve elbisesini giydi.
  • 6
    Biden, aksesuar olarak ise Tyler Ellis’in 1450 dolarlık çantasını ve Jimmy Choo’nun 650 dolarlık mavi süet topuklu ayakkasını tercih etti.
  • 7

    First lady'nin kıyafetiyle uyumlu maskesinin ise 60 dolar olduğu tahmin ediliyor. Jill Biden’ın törendeki şıklığı için 8 bin dolar harcadığı belirtildi.

  • 8
    Eski first lady Melania Trump yemin töreninin olduğu gün eşi Donald Trump ile Washington’dan Florida’daki evine gitmek için son kez başkanlık uçağına binerken siyah kıyafet giydi. Ama uçakta kıyafetini renkli elbiseyle değiştirdi.
  • 9
    Washington’dan son kez first lady unvanıyla ayrılan Melania Trump’ın siyah Chanel ceketinin fiyatın 5 bin 600 dolar.
  • 10

    Timsah derisi Hermes Birkin çantasının 70 bin dolar, Christian Louboutin ayakkabısının 795 dolar, Bottega Veneta güneş gözlüğünün 440 dolar olduğu belirtildi.

  • 11

    Florida’da uçaktan turuncu bir elbiseyle inen Trump’ın söz konusu Gucci marka kıyafetinin de 3 bin 700 dolar olduğu ifade edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız