First Lady'nin Mar-a-Lago'da yaptığı yenilikler Donald Trump'ı deli etti

Donald Trump'ın başkanlığı sırasında gözde mekanlarından biri olmaya devam Mar-a-Lago tesislerinde yapılan değişim sahibini memnun etmedi. Çoğu Melania Trump gözetiminde gerçekleştirilen yeniliklerin Noel öncesi bu kulübe geçen Trump'ı deliye çevirdiği belirtildi.

Haberler 31.12.2020 - 06:52

  • 1
    3 Kasım seçimlerini kaybeden Donald Trump, ailesiyle birlikte Beyaz Saray sonrası dönemde yaşaması için daha uygun ve daha ferah olacak şekilde düzenlenen yaklaşık 3 bin metrekarelik Mar-a-Lago kulübünde birkaç hafta süren tadilatları beğenmedi.

  • 2
    Independent Türkçe'nin haberine göre: Trump'ın üyelere özel Mar-a-Lago kulübüne Noel'den üç gün önce girişiyle birlikte tadının kaçtığı ve yapılan değişikliklerin Başkan'ı kızdırdığı ifade edildi.
  • 3
    İsmi verilmeyen bir kaynak, Trump'ın sadece yaşam alanında değil, mülkteki diğer tadilatlardan da memnun kalmadığını söyledi.
  • 4
    Vakit geçmeden kulübün yönetimiyle yüksek sesle tek taraflı görüşmeler gerçekleştiğini aktaran kaynak, Trump için "Bu durumundan hiç memnun olmadı" dedi.
  • 5
    Ancak tadilatla ilgili ayrıntıların çoğunu seçen tarafın Mar-a-Lago personeli değil, First Lady Melania Trump ve iç mimar Tham Kannalikham olduğu kaydedildi.
  • 6
    Mar-a-Lago'dan bir kaynak, Trump'ın bu hafta bazı tadilatların görünüşünden hoşnut olmadığını belirtirken, Başkan'ın beyaz mermer ve bol miktarda koyu renk ahşaptan oluşan dekor parçalarının kaldırılmasını istediğini ve bu talebin derhal yerine getirildiğini anlattı.

  • 7
    Söz konusu haberde; Trump'ın kişisel zevkler konusunda eşiyle ilk kez bir anlaşmazlık yaşamadığını da hatırlattı. Trump'ın eşinin bir başka projesi olan Camp David'deki dekorasyon yenilemelerinden de memnun kalmadığı ve Şükran Günü gittiği bu mekanın son halini beğenmediği konuşulmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız