Fransız kadınları neden her yaşta güzel?

Her yaşta güzel oluşlarıyla ünlü Fransız kadınlarının güzellik sırlarını Fransız doktor Michel Cymes açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 30.01.2017 - 11:29

  • 1
    Yeni Kainat Güzeli Fransa'dan çıktı. Fransa Güzeli Iris Mittenaerewas, kainatın en güzeli olarak tacın sahibi oldu. Böylece Fransız kadınların güzelliği taçla da tescillenmiş oldu.
  • 2

    Audrey Tautou

    Fransız kadınları formda oluşları ve her yaşta güzel görünmeleriyle bilinir. Ayrıca Fransız kadınların yaşam sürelerinin daha uzun olduğu da kanıtlandı. Dr. Michel Cymes, yeni çıkardığı 'Live Better and Longer' (Daha İyi ve Uzun Yaşam) adlı kitabında, her yaşta güzel görünmeyi başaran Fransız kadınların sırlarını paylaştı.

    İşte Michel Cymes’ten Fransızların en önemli güzel görünme sırları ve tavsiyeler...

  • 3

    Eva Green

    Garson gibi için

     Pek çok sosyal içici kısa sürede alkolü bir alışkanlığa dönüştürebiliyor. Alkol; kalbe zarar veriyor, cildi ve saçları kurutuyor, ömrü kısaltıyor. Garson gibi için. Yani içkiyi küçük yudumlar halinde için. Lezzetin tadını çıkarın, mümkün olduğunca ağzınızda bekletin. Her akşam alkol alma alışkanlığınız varsa bir ya da iki gün ara verin.

  • 4

    Sophie Marceau

    Pahalı güneş gözlüğü satın alın

     Gözlerinizi güneş ışığından korumazsanız katarakt, makula dejenerasyonu (sarı noktanın hasarlanması) gibi sorunlara yol açabilir. Güneş gözlüğü alırken yeterince büyük olmasına (kaşlarınıza kadar) dikat edin. Büyük gözlükler maksimum göz koruması sağlar. Doğru lensi olan gözlükleri alın. En iyi lensler polikarbonat, CR-39 plastik ve mineral camdan yapılır. Avrupa standardı olan CE damgasına da sahip olması önemli. Gözlüğün ayrıca 3 UV koruma kategorisinde yer alması gerekir.  

  • 5

    Fanny Ardant

    Sarımsak yiyin

    Fransızlar çok fazla sarımsak yer. Yüksek antioksidan içeriğiyle, hücreleri yaşlanmayı hızlandıran serbest radikallere karşı korur. Öte yandan kolon ve rektal kanseri ile kalp ve damar hastalıklarını da önler. Sarımsak aynı zamanda meme ve prostat kanseri riskini de azaltır.

  • 6

    Juliette Binoche

    Buzdolabınızı kusursuz bir şekilde temizleyin

     Yaşlandıkça bağışıklık sistemi zayıflar. Onu çeşitli virüslerden ve bakterilerden korumak önemli. Buzdolapları virüs ve bakterilerin oluşması için uygun ortamlar olduklarından temiz tutulmazsa küf, listeria, E. Coli, salmonella gibi zararlı mikroorganizmalar üreyebilir. Buzdolabını ayda en az bir kez temizlemek gerekir. Kimyasal deterjanlar yerine sirke ile temizlemelisiniz.

  • 7

    Marion Cotillard

    Dekolte bölgenize iyi bakın

     Pek çok kadın yüzüne, boynuna dikkat eder ama dekolte bölgesini ihmal eder. Göğüs bölgesinde cilt bakımı uygulanmazsa esner ve incelir. Bunun için günlük ritüeller uygulamak gerekir. Göğüs bölgesi için üretilen özel kremleri dairesel hareketler çizerek uygulayın, nemlendirin. Cildin esnemesini önleyen doğal kolajen ürününü uygulamak için günde sadece beş dakika ayırmak yeterli.  Ciltteki ölü derileri temizlemek için cilt bakım ürünlerinden yararlanın. İlkbahar ve yaz aylarında dekolte bölgenize güneş koruma ürünü sürmeyi ihmal etmeyin. Parfümü kıyafetlerinize sürün. Alkol cildi kurutur ve tüm nemlendirme çabanızı geçersiz kılar.

  • 8

    Catherine Deneuve

    Yemek tarzınızı değiştirin

     Yemek yemeyi mutlu edecek bir ritüele dönüştürün. Masa kurun, sakin ve mutlu bir şekilde yemek yiyin. Televizyon karşısında yemeyin. Midenin beyine tokluk sinyali göndermesi 20 dakikayı bulur. Televizyon karşısında olduğunuzda daha hızlı yer, daha az çiğnersiniz, dolayısıyla yemeyi kesmeniz gereken zamanı geçirirsiniz.  

  • 9

    Juliette Binoche

    Fransız egzersizini öğrenin

    Kemik erimesini önlemek için su içinde egzersiz yapın. Su aerobiği ve su altı bisiklet çevirme sporu, en iyi egzersiz türleri. İlk olarak, bedeniniz suyun altındayken nabzınız yavaşlar ve daha zorlayıcı antrenman yapabilirsiniz. İkincisi, su kaslarınıza daha fazla yük bindirirken eklemlerinizin hasar görmesini en aza indirir. Üçüncü olarak da su tüm vücuda masaj yapar.

  • 10

    Vanessa Paradis

    Mükemmel yastığı bulun

     Sağlıklı kalmak için özellikle boyun kaslarınızı ve tendonlarınızı dinlendirmelisiniz. Boyun ağrınız varsa iyi kalitede yastık almanın zamanı gelmiş demektir. Sırt üstü yatmayı seviyorsanız sert yastık, yüzüstü yatıyorsanız ince elastik yastık boynunuza iyi gelecektir.

  • 11

    Marion Cotillard

    Boşverin

     Mükemmel olmadığınız içi kendinizi suçluyorsanız, uzun ve sağlıklı bir hayat hayali sizden çok uzak demektir. Hiç kimsenin mükemmel olmadığını unutmayın. Dünya sadece siyah ve beyazdan ibaret değil, daha karmaşık. Bu da biz insanları eşsiz, komplike ve ilginç yapan şey. Mükemmellik için mücadele etmek çok yorucu bir şey olabilir. Arzularınızı dinleyin ve hayatınızı dolu dolu yaşayın.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız