Futbolcuların en büyük aldatma skandalları

David Beckham'dan Wayne Rooney'ye ünlü futbolcuların evliyken yaşadıkları yasak ilişkiler...

Haberler 08.09.2016 - 07:49

  • 1

    Rebecca Loos, 1999 yılından bu yana Victoria Beckham’la evli olan David Beckham ile ilişki yaşadığı dedikodularıyla ünlü oldu. 2004 yılında ortaya çıkan ilişkisiyle ilgili Mail Online’a yaptığı açıklamada “Pişmanlık yok” dedi.

    26 yaşındaki reality şov yıldızı, verdiği bir röportajda, geçmişi değiştiremeyeceğini söyledi ve şöyle konuştu:

    “Pek çok yanlış karar verdim ve hakkımda çok konuşuldu. Elbette zamanı geri çevirebilseydim bir şeyleri değiştirebilirdim. Kim istemez ki? Ama hiç pişmanlığım yok” dedi.  

  • 2

    Rebecca Loos, futbol camiasından bir isimle ikinci kadın olarak adı aşk dedikodusuna karışan tek isim değil.

    İşte futbolcuların aldatma skandalları...

  • 3

    David Beckham ve Rebecca Loos

    Rebecca Loos, David Beckham’la 12 yıl önce tanıştığında İspanya’da kişisel asistanlık yapıyordu. O sırada Beckham, Real Madrid’e transfer olmuştu.

     

    O dönem 28 yaşında olan futbolcu, bir gece kulübünden Los ile birlikte çıkarken görüntülendi. Loos ilişkiyi reddetse de işini kaybetmesinin önüne geçemedi.

    Adı aşk dedikodusuna karıştığı dönemde 26 yaşında olan Loos, yaşadığı olayı haberlere sattı, sayısız reality şov programına katıldı, dergilere poz verdi.

  • 4

    Katıldığı reality şov programlarından birinde eşi tıbbi danışman ve anesteziyolog olan eşi Sven Christjar Skaiaa ile tanıştı. İşte bu nedenle hayatında pişmanlık olmadığını açıkladı.

    Şimdi bir blog yazarı olan iki çocuk annesi Loos, gece hayatından uzak, aile hayatı üzerine yazılar yazıyor.

  • 5

    Wayne Rooney ve Helen Wood

    Manchester United takımının futbolcusu Wayne Rooney, 2010 yılında eşi Coleen Rooney hamileyken Helen Wood ile birlikte olduğu iddiasıyla gündeme geldi.

  • 6

    Gece hayatının içinde olan Helen Wood, Big Brother adlı reality şovda yer alarak toplumun kendisiyle ilgili algısını değiştirdi. Tartışmacı yönüyle tanınır hale gelen Wood, yarışmayı kazanan isim oldu. Wood, şimdilerde Daily Star’da köşe yazıları yazıyor.

  • 7

    Ryan Giggs ve Imogen Thomas

    Eski Manchester United futbolcu Ryan Giggs, 2011 yılında girdiği evlilik dışı ilişkiyle herkesi şaşırttı. Olayla ilgili mahkemeden ihtiyati tedbir kararı aldırmasına rağmen bu yasak daha sonra kaldırıldı. 2013 yılında ilk kızı Adam Horsley’nin geçen yıl da Siera adındaki ikinci kızı doğdu.

  • 8

    Ryan Giggs ve Natasha Giggs

    Manchester United’ın efsanevi ismi Ryan Giggs'in kardeşi Rhodri Giggs, eşi Natasha ile birlikte olması nedeniyle dokuz yıllık ilişkisini sonlandırdı. Ryan Giggs ve küçük kardeşi Rhodri Giggs bu olaydan dolayı birbirlerine küstü. Rhodri Giggs, ağabeyinin dokuz yıllık evliliğini paramparça ettiğini söyledi.

     

    Natasha Giggs, skandaldan sonra, 2012 yılında Celebrity Big Brother programına katıldı ve ikinci oldu. Natasha ve Rhodri Giggs’in boşanma prosedürü 2013 yılına kadar uzadı.

  • 9

    John Terry ve Vanessa Perroncel

    Eski İngiliz futbolcu Wayne Bridge’in eski sevgilisi Fransız model Vanessa Perroncel’in 2009 yılında John Terry ile dört aylık ilişkisi olduğu iddia edildi. Perroncel, 2010 yılında verdiği röportajda bu ilişkiyi reddetse ve sadece arkadaş olduklarını söylese de aşk söylentileri sonlanmadı.

    Perroncel, bu yılın başlarında Cheryl Fernandez-Versini'nin ayrıldığı eşi Jean Bernard ile manşetlerde yer aldı.

  • 10

    Ashley Cole ve Kerry Meades

    Ashley Cole’un adı, aralarının açık olduğu eşi Cheryl Cole’u geri kazanmaya çalıştığı 2011 yılında hostes Kerry Meades ile birlikte anıldı.

    Aldatma söylentilerinden sonra çiftin ilişkisi tamamen koptu ve boşandılar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız