Geçmiş yıllarda yapılan Emmy Ödülleri törenlerinden en çok akılda kalanlar

Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak anılan Emmy Ödülleri'nden pek çok renkli an hafızalarda yer edindi. İşte 2020 Emmy Ödülleri öncesi hafızaları tazelemek için geçmiş yıllardaki Emmy Ödülleri'ne kısa bir yolculuk...

Haberler ntv.com.tr 20.09.2020 - 15:56 Son Güncelleme : 20.09.2020 - 16:06

  • 1

    Geleceğin başkanı olacağı henüz bilinmeyen zamanlarda Donald Trump'ın sahnedeki ilginç görüntüsü... Megan Mullally ile düet yaptı. O dönem sunduğu The Apprentice (Çırak) programıyla en iyi yarışma ödülüne adaydı, ama kazanamadı. (2006)

  • 2

    Desperade Housewives dizisinin başrol oyuncusu Felicity Huffman, henüz kızının iyi bir okula kayıt olabilmesi için rüşvet vermekten suçlu bulunup hapis yatmadan Emmy ödülünü kucakladığında... (2005)

  • 3
    Ellen DeGeneres 2001'de Emmy'yi sunarken Björk'ün ünlü Oscar elbisesinin taklidiyle sahneye çıkarak seyircileri güldürdü.
  • 4

    Rol arkadaşları Alexader Skarsgard ve Nicole Kidman, 2017 Emmy töreninde Skarsgard'ın adının en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü için anons edilmesinin ardından öpüştü. Üstelik bu kutlamanın Kidman'ın eşi Keith Urban'ın önünde olması sosyal medyanın gündemine oturdu.

  • 5
    The Oscars ile en iyi varyete özel programı yönetmeni ödülü kazanan Glenn Weiss'ın iki hafta önce hayatını kaybeden annesinin yüzüğüyle kız arkadaşına sahnede evlilik teklif etmesi 2018 Emmy gecesine damgasını vurdu. Annesinin kendisine, “Güneş ışığının solmasına izin verme” dediğini hatırlatarak, “Jan, sen benim hayatımın güneş ışığısın” sözleriyle evlenme teklifinde bulundu.
  • 6

    Will Ferrell, 2013 yılında ödül gecesine çocuklarıyla katıldı. Anchorman oyuncusu, sahneye şortla ve çocuklarla çıkmasını, "Helen Mirren ve Maggie Smith bana son dakikada söyledi, beni 45 dakika önce aradılar. Dolayısıyla bir bakıcı bulamadım" esprisiyle açıkladı. Bu esnada oğulları da arkasında kıkırdıyordu.

  • 7
    Westworld dizisindeki rolüyle 2018'de en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazanan Thandie Newton, teşekkür konuşması esnasında, "Birlikte çalışmış olduğum insanlarla çalışmaktan dolayı çok mutluyum" derken  ağzından küfür kaçırdı.
  • 8
    2019 Emmy Ödülleri'nde Ben Stiller; George Burns ve Lucille Ball gibi komedi ikonlarının heykelleriyle çıktığı sahnede komedi üzerine konuşma yaparken, 90 yaşındaki efsanevi komedyen Bob Newhart’ın, ilk bakışta balmumu heykel gibi durduğu ancak kanlı canlı olarak sahnede yer aldığı anlar seyirciden büyük alkış aldı.
  • 9
    Ellen DeGeneres bir kez daha Emmy sunuculuğunu üstlenirken... (2005)
  • 10
    Jennifer Garner hamile... (2005)
  • 11
    Altın Kızlar dizisi oyuncularından Betty White, 24 kez Emmy adayı oldu ancak hiç ödül alamadı. 2018 Emmy Ödülleri'nde sahneye çıkan White, “Hala burada beni ağırlıyor olmanız inanılmaz” diyerek seyircileri güldürdü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız