George Clooney: Çamaşır yıkıyorum, yerleri paspaslıyorum, mutfakta şef benim

Usta oyuncu George Clooney, karantina günlerini nasıl geçirdiğini anlattı. Günlük yaşamı hakkında konuşan Clooney, "Bir günde yedi kez çamaşır yıkıyorum, yerleri paspaslıyorum, mutfakta şef benim" diyerek ev işlerinde eşine yardımcı olduğunu anlattı. 

Haberler 19.12.2020 - 14:21

  • 1
    Amal Clooney ile evli olan George Clooney, Howard Stern'in sohbet programında karantina günlerini nasıl geçirdiğini anlattı.
  • 2
    Hiç kimsenin kendisi gibi varlıklı ve güç sahibi birinden bunu duymak istemeyeceğini belirtenClooney, "Şikayet etmeyeceğim ama bu alışılmadık. Karantinanın bazı dönemleri komikti. Çünkü uzun yıllar boyunca yapmadığım bazı şeyleri yaptım" ifadelerini kullandı.
  • 3
    Clooney, ev işleri hakkında "Bir günde yedi kez çamaşır yıkıyorum, yerleri paspaslıyorum, mutfakta şef benim" diye konuştu.
  • 4
    Geçtiğimiz aylarda evlilikleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Clooney, eşi ile hiç tartışmadıklarını ifade etmişti.
  • 5
    Clooney, geçtiğimiz günlerde ise Tom Cruise açıklamasıyla gündeme gelmişti. Görevimiz Tehlike 7 filminin setinde salgın kurallarına uymayan set çalışanlarını küfür dolu sözlerle azarlayan Tom Cruise'un ses kaydı basına sızdırılmıştı. Bunun üzerine konuşan George Clooney, Cruise'un tepkisi haklı bulduğunu belirterek, "Bunu neden yaptığını anlıyorum ama insanlara görevlerini bu şekilde hatırlatmak benim tarzım değil” ifadesini kullanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız