Gigi Hadid’in çabasız şıklığı

Ünlü Victoria’s Secret modeli Gigi Hadid, beyazlara bürünmüş haliyle New York sokaklarında görüntülendi.

Haberler ntv.com.tr 05.09.2016 - 17:09 Son Güncelleme : 05.09.2016 - 17:14

  • 1

    TARZ SAHİBİ

    Süper model Gigi Hadid, çabasız güzelliği sembolize eden isimlerden biri. Dün New York’ta görüntülenen 21 yaşındaki ABD’li model, tarz sahibi görünümüyle dikkat çekti ve adeta "çabasız şıklık böyle olur" dedi. 

  • 2

    BEYAZLARA BÜRÜNDÜ

    New York’taki dairesinden 17 yaşındaki erkek kardeşi Anwar Hadid ile birlikte ayrılan Victoria’s Secret modeli, paçası kırçıllı jean’in üzerine giydiği beyaz tül bluzuyla beğeni topladı. Kıyafetini yüksek topuklu ayakkabıyla tamamlayan Hadid, saçlarını gergin bir şekilde toplamıştı.

  • 3

    ADINA KOLEKSİYON HAZIRLANDI

    Tasarımcı Tommy Hilfiger ile reklam anlaşması imzalayan Hadid, geçen hafta Tommy X Gigi koleksiyonu defilesi için Almanya’daydı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Hadid, “Tommy Hilfiger ile yolculuğa başlamamın üzerinden bir yıl geçti. Sonunda buraya ulaşmasına inanamıyorum. Tommy X Gigi’nin Avrupa açılışı için Berlin’de olmaktan heyecanlıyım” yazdı.
  • 4

    ZAYN MALİK'LE TATİL YAPTI

     Öte yandan Hadid’in aşk hayatının yoluna girdiği konuşuluyor. İngiliz şarkıcı Zayn Malik’le haziran ayındaki ayrılık haberlerinin ardından ünlü modelin 23 yaşındaki erkek arkadaşıyla yakın zamanda Tahiti’ye tatile gittikleri öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız