Gözde Türkpençe: Banu'dan kadın olmayı öğrendim

Gözde Türkpençe, ‘Cesur ve Güzel’ dizisinde canlandırdığı avukat Banu karakterinden kadın olmayı öğrendiğini söyledi ve ekledi: Banu şımarık bir karakter.

Haberler 01.04.2017 - 11:47

  • 1
    Oyunculuk dışında, dokuz yıldır bale eğitimi veren Gözde Türkpençe; canlandırdığı karakteri, projelerini ve oyunculuktaki hedeflerini anlattı.
  • 2
    "Banu’dan kadın olmayı öğrendim. Yaşına göre çocuksu ve şımarık bir karakter. Aslında, işi gereği daha ağır olması gerekiyor ama özel hayatında muzur biri" diyen 32 yaşındaki oyuncu Milliyet'ten Sercan Kısmet'e konuştu.
  • 3
    BANU GİBİ AŞk İÇİN ENTRİKALAR YAPAR MI?

    Hiçbirini yapmam. Böyle planlarla ve oyunlarla aşk olacaksa olmasın. Benim için ya siyah ya da beyazdır, gri rengi kabul etmiyorum. İşimde ve özel hayatımda her şeyin net olmasını isterim.
  • 4
    AVUKAT KARAKTERİNE NASIL HAZIRLANDI?

    Teklif gelmeden önce ilginç bir tesadüf oldu. Bir dönem arkadaşım bana avukatların hayatlarını anlatan ‘Suits’ dizisini izlememi önermişti. Oradaki avukatlar duruşları, kıyafetleri ve makyajlarıyla oldukça klaslar. Hemen sonrasında bu rol teklif edilince çok şaşırdım. Aslında şans eseri role hazırlanmış oldum. Ön çekime gidince, “Hiçbir şeyi değiştirmeye gerek yok. Böyle süper” dediler.
  • 5
    DEĞİŞİMİ NASIL BAŞARDI?

    Yıllar geçtikçe, her şey değişiyor. Deneyimler insanları biraz daha olgunlaştırıyor. Bende olgunlaştım. Saçımı, makyajımı, kıyafetimi ve tarzımı değiştirdiğim zaman anında değişebilen biriyim. 10 yıllık arkadaşlarım bile, tarzımı değiştirince tanıyamıyorlar. Bu tür değişikler yapınca, yüz ifademden dolayı hemen farklı biri gibi olabiliyorum.
  • 6
    SÜHAN'IN (TUBA BÜYÜKÜSTÜN) KISKANÇLIĞI

    Oradaki Sühan karakteri… Banu için böyle bir şey inanılmaz hoş bir olay. Banu da Sühan’ı kıskanıyor.
  • 7
    TEKRAR İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK MI?

    Her yeni projemde ufak da olsa bir değişiklik yapacağım. Aynı saç ve kostümlerle inandırıcılık kalmıyor. Ama çok uç bir değişiklik yapar mıyım, bilmiyorum. Mesela saçlarımı kısa kestirmeyi düşünmem.
  • 8
    BALE EĞİTİMİ

    Dans Akademik’te iki sınıfa ders veriyorum. Set programı sabit olmadığı için, saatler denk gelebiliyor. O yüzden biraz yoruluyorum.
  • 9
    OYUNCULUK MU BALE Mİ?

    İkisinden de keyif alıyorum. Oyunculukta daha yeniyim diyebilirim. Bale ise dokuz yıldır hayatımda. Oyunculukta keşfetmediğim daha çok şeyin olduğunu düşünüyorum. Şu an o ön planda.
  • 10
    TAKINTILARI

    Çalışanlarına karşı kaba davrananlara takıntılıyım. Keşke öyle insanlar olmasa... Bir kadın olarak ayakkabı, çanta ve takıya çok merakım var. Özellikle takı diyebilirim.
  • 11
    AŞK

    Aşık olmak istiyorum. Şu an hayatımda biri yok. Yanımda biri olsun diye sevgili olmam. Karşımdaki insanı
    önce tanımam lazım.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız