Haftalık burç yorumları (15-21 Ekim 2018 astroloji)

Gezegen hareketliliği olarak, Ekim ayının en sakin haftasına başlıyoruz. Gezegenlerin birbirleri ile yaptıkları önemli açılar dışında, bu hafta burç değişikliği yok. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Haberler ntv.com.tr 14.10.2018 - 09:33

  • 1

    Haftaya Ay Oğlak burcunda seyahat ederken başlayacağız. Sorumluluklarımızın önem kazandığı, duygularımızı çok da kolay ifade edemediğimiz bir ruh halinde olabiliriz. Kendimizle olan ilişkimizde, başarılarımızı ön planda tutabilir ve kendimizi sürekli bu minvalde sorgulayabiliriz. Çarşamba günü Ay, dâhilerin burcu Kova burcuna geçiş yapacak. Ay Kova burcunda iken, içimizdeki yaratıcılığı açığa çıkartarak, sevdiklerimize hoş sürprizler yapabiliriz. Özgürlüğümüz duygularımızın tetiklendiği yer olabilir. Hafta sonu Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Kendimizi kurban gibi hissetmeye meyilli olabiliriz, biraz hüzün ve melankoli yaşayabiliriz. Hayatın akışına kendimizi bırakıp, bize getirdikleri ile mutlu olmayı denemek en doğrusu olacaktır…

    Hayatınızdaki tüm değişimlerin sizin yüksek faydanız için olduğunu unutmadığınız, tüm yenilikleri neşeyle karşılayacağınız; sağlık, huzur, mutluluk ve aşk dolu bir hafta dilerim …

  • 2

    Yükselen Koç:

    Sevgili Koçlar, iş hayatınız veya sorumluluklarınızı hayatınızın en ön sıralarına alarak haftaya başlayabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ile ilgili çözmeniz gereken konular bu hafta da devam edebilir. Kendinizi kandırılmış, aldatılmış ve sanki bir rövanş içerisinde hissedebilirsiniz. Fevri ve asabi tepkilerden ziyade, anlaşıp, orta yolu bularak ilerlemeniz faydalı olacaktır. Geçen hafta yaşanmış olan Yeni ay ile birlikte, ilişkiye bakış açınızda da değişimler oluşmuş olabilir.

    Maddi olarak ailenizden alacağınız destek ve bununla ilgili konularınız varsa (miras gibi), tahmininizden daha bereketli ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

    Eğitim, yurtdışı ve hobileriniz sizi biraz zorlayabilir. Yurtdışı planlarınız değişebilir, hobilerinize istediğiniz vakti ayıramadığınızı hissedebilir veya istediğiniz eğitimi almak ile ilgili engelleriniz oluşabilir.  İyi haftalar…

  • 3

    Yükselen Boğa:

    Sevgili Boğalar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay’dan sonra, günlük rutinleriniz ile ilgili yeni bir düzene geçmiş olabilirsiniz. Bu hafta da bu düzeni pekiştirmek için ideal bir hafta olabilir. Sağlık konuları sizi zorladıysa bu hafta toparlanabilirsiniz.

    Eğer evliyseniz eşiniz veya birlikte olduğunuz kişi ile ilgili kendinizi şanslı hissettiğiniz bir dönemden geçerken, oluşabilecek sorunlara, aklınız ve olumlu yaklaşımınız ile çözüm yaratabilirsiniz.

    İlişkinizde, tam da açığa kavuşmamız bazı konuların tekrar gündeminiz olması yüksek bir olasılık. Karşınızdakinin amaçlarını anlamak için uygun bir zaman.

    Keyfinizin bol olduğu, huzurlu bir hafta dilerim.

  • 4

    Yükselen İkizler:

    Sevgili İkizler, geçen hafta yaşanan Yeni Ay’da en çok kıskanılan burçlardan biri sizdiniz; sebebi ise bekarsanız “Aşk’a” çok yakın durmanızdı. Bu hafta da hayattan aldığınız keyif ve kalbinizin tekrar aşkı yakalaması söz konusu, bol şans…

    Günlük rutinlerinizde yaşadığınız sorunlara, akılcı ve olumlu cevaplar vererek, olayları kontrol altına alabileceğiniz bir haftadasınız.  

    Çocuklarınızın hayatlarında önemli bir hamle başlatıp, bir değişiklik yaratabilirsiniz. Hayattan keyif aldığınız anların tadını çıkaracağınız hatta bu anların sayısını artırmak için harekete geçeceğiniz bir dönemdesiniz; seyahat planları, dostlara keyifli yemekler gibi…

    Şans dolu bir hafta dilerim.

  • 5

    Yükselen Yengeç:

    Sevgili Yengeçler, geçen hafta yaşanan Yeni Ay, sizin evinize, yuvanıza, hanenize yenilik getiriyor. Birazda kadersel bazı değişiklikler ile evinizde yenilikler yaşayacak gibi duruyorsunuz. Bu yenilikleri, mobilyalarınızı değiştirmekten, yeni bir eve taşınmaya, evinizde sizinle beraber yaşayacakların sayısının değişimine kadar geniş bir yelpazede düşünebilirsiniz.

    Çocuklarınız ile ilgili, daha önceleri verdiğiniz kararlar veya olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Özüm bulmak bu sefer size düşebilir. Özellikle ikili ilişkileri çok yerinde kullanarak mantıklı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

    Mutlu bir hafta dilerim.

  • 6

    Yükselen Aslan:

    Sevgili Aslanlar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile daha fazla kişiyle, yeni kanallarla iletişime geçmeye başlamış, dengeleri kurmak konusunda önemli roller üstlenmiş olmanız büyük olasılıklar içerisinde.

    Ailenizle ile daha önce yaşanmış konular tekrar gündeme gelebilir. Akılcı ve iyi niyet ile çözüm bulmak size düşebilir.

    Hayattan zevk almanızı sağlayan, mutluluk veren konulara vakit ayırmak konusunda bazen hevesinizin kırıldığını hissedebilirsiniz.

    Hayallerinizin gerçek olacağı, harika bir hafta dilerim…

  • 7

    Yükselen Başak:

    Sevgili Başaklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay’da, emekleriniz ile oluşturduğunuz maddi kazançlarınızda yeni farkındalıklara ulaşmış olabilirsiniz. Hayatınızın bu yeni döneminde, etrafınızdakilerle ara buluculuk yapmak görevi size kalmış gibi gözükebilir. Akılcı yaklaşımlarınız tam da bu noktada ihtiyaç duyduğunuz yeteneğiniz…

    Eşiniz, ortağınız veya sevdiğiniz ile ilişkinizde sizin kontrolünüz dışında gelişmeler oluşabilir. Hislerinizden çok da emin olamadan, sis perdesi arkasından bakabilirsiniz. Önemli bir adım atmadan önce biraz düşünmeniz ve çevrenizdekilerin fikirlerini almanız yerinde olacaktır.

    İyi haftalar...

  • 8

    Yükselen Terazi:

    Sevgili Teraziler, Güneş halen üzerinizde parlarken zaten hayatınızda önemli farkındalıklara ulaşıyorken bir de geçen ay yaşanan Yeni Ay enerjisi ile yenilenmeye kesin karar verebilir, hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Sizi diğer tüm insanlardan ayıran her türlü konuda değişim yaşayabilirsiniz; dış görünüşünüz, işiniz, ilişkiniz, eviniz, sevdikleriniz, hayata bakış biçiminiz… Senaryolar çok çeşitli olabilir… Değişiklik biraz sizin kontrolünüz dışında olabilir, “kader” dediğimiz cinsten.

    Maddi konulara yeni bir bakış açısı getirebilir, geçmişinizden taşıdığınız borçlar veya gelir modelleriniz üzerinde çalışabilirsiniz.

    Her şeyin gönlünüzce olacağı mutlu bir hafta dilerim.

  • 9

    Yükselen Akrep:

    Sevgili Akrepler, bu hafta da Merkür, Venüs ve Jüpiter sizin burcunuzda hareket edecek. Ne demek yani bu? Sizin döneminiz yaklaşıyor. Aklınızla verdiğiniz kararlarda, gökyüzünde sizin çok iyi bildiğiniz enerjiler hakim, sizin yolunuz ile ilerliyorsunuz yani… Venüs geçmişte yaşadığınız ilişkiler hakkında yeni farkındalıklara ulaşmanızı sağlıyor. Hatta çıkmazlarda, yeni senaryolar üretmenize olanak sağlıyor. Venüs’ün burcunuzda hareket etmesi fiziksel güzelliğiniz konusunda da harekete geçme motivasyonu veriyor. Ve Jüpiter, şansı ile yanınızda, dört ayak üstüne düşmenize olanak sağlıyor.

    Şans dolu, iyi haftalar.

  • 10

    Yükselen Yay:

    Sevgili Yaylar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte, iş hayatınızda yepyeni bir döneme başlamanın sinyallerini almış olabilirsiniz! İş değiştirebilirsiniz, iş yerinizdeki önemli bir problemi çözebilirsiniz, yepyeni bir bölüme geçebilirsiniz vs. Eğer aktif olarak bir iş hayatınız yoksa, içinde bulunduğunuz cemiyette, apartmanda, arkadaş gruplarında farklı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İnsanlar arasındaki dengeleri bulmaya çalışacağınız, başardıkça da sizin yerinizin farklılaşacağı bir haftadasınız. Jüpiter’in burcunuza geçerek, şansını ve bereketini size aktarmasına az kaldı…

    Huzurlu, mutlu, eğlence dolu bir hafta dilerim.

  • 11

    Yükselen Oğlak:

    Sevgili Oğlaklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte büyük hayat planlarınızın üzerinden geçip, yenilikler yapma kararları almış olabilirsiniz. Bu kararlarınızda sizi mutlu edecek değişimler temel motivasyonunuzu oluşturmuş olabilir.

    Bu hafta özellikle iş hayatınız veya temel sorumluluklarınızla ilgili derin planlar içerisine girebilirsiniz. İlişkileri yöneterek, isteklerinize ulaşabilirsiniz.

    Genel olarak, sınavlardan geçtiğiniz ve bazen hayatın sizi zorladığını hissettiğiniz bir yıl yaşarken bu yenilik size destek verecektir.

    Başarılı, huzurlu, mutlu, keyifli bir hafta dilerim.  

  • 12

    Yükselen Kova:

    Sevgili Kovalar, geçen ay yaşanan Yeni Ay ile birlikte şu anda meşgul olduğunuz hukuk konularında yeni bir döneme başlamış olabilirsiniz.

    Kendinizi fiziksel olarak güçlü hissedeceğiniz bir haftadasınız. Seyahat etmek, günlük rutinlerinizi gerçekleştirmek için enerjiniz yerinde.

    Platonik ilişkilerinizde ve çevrenizdeki arkadaşlarınızla bazı tartışmalar yaşasanız da, aklı selim ile çözüm bulabileceğiniz kesin.

    Hayatınızdaki taşların yerine oturduğu bir dönemdesiniz, bazen hayat üzerinize geliyor gibi hissetseniz de, hayallerinize ulaşmak için az kaldı…

    Her kapanış yeni bir başlangıç. Her şeyin gönlünüzce olacağı, nice güzel başlangıçlarla dolu bir hafta dilerim.

  • 13

    Yükselen Balık:

    Sevgili Balıklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte beraber olduğunuz kişi ile ilgili önemli kararlar almış, farklı adımlar atmış olabilirsiniz. Yeni dönemin size mutluluk getirmesini dilerim.

    Çevrenizde olup biten olayları çok net değerlendirmediğiniz, hayallerinizle hareket edebileceğiniz bir haftadasınız. Özellikle kendinizle ilgili değerlendirmelerinizde çevrenizdekilerin fikirlerine kulak vermeniz sizin için iyi olabilir.

    Şansın her daim sizinle olacağı, keyifli haftalar…  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız