Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?)

Bu hafta, Terazi burcundaki Merkür, yaşam enerjisi Güneş ile aynı çatı altında buluşurken, ilk önce yerin altını üstüne getiren, dönüşümün lideri Oğlak’taki Plüton, ardından Koç’taki savaşçı Mars ile kurduğu zorlu etkileşimlerle, ilişkilerimizle bir hayli uğraşacağımızı vurguluyor. Tümü öncü nitelikte bulunan gezegenler, hem aile içi hem de sosyal hayatta sahip olduğumuz rolleri ve bireysel kimliğimizi, çevremizle uyumlu ilişkiler kurarak güçlendirmemizi öğütlüyor. Stres ve gerginlikten uzak durup, barışsever bakış açısıyla olayları değerlendirmeli ayrıca resmi kuruluşlarla olan bağlantılarımızı hak, hukuk, adalet çerçevesinde bir sonuca ulaştırmalıyız. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları… (Nigar Bostan / nigarbostan@hotmail.com)

Haberler ntv.com.tr 23.09.2020 - 13:13

  • 1

    Salı günü Yay burcunda seyahat eden Ay, bir ay boyunca Terazi’ye yerleşen Güneş ile olumlu bir etkileşim kurup, sosyal ilişkilerde, yurt dışı ve yabancılarla olan bağlantılarda pozitif gelişmeleri hayatımıza taşır. Ayrıca tanıtım, organizasyon ve eğitim konuları da bu dönemde canlanacaktır. Pazar günü ise Akrep’e geçen Merkür, düşünsel alanda bizi daha derinlere çekerek, bir konuyu neden, nasıl, niçin sorularıyla kılı kırk yararak incelemek isteyecektir. Bu alanda 14 Ekim’de geri hareketini başlatacak olan gezegen, gizli, saklı, geride kalan ne varsa adeta bir dedektif gibi ortaya çıkaracak, hayatımızda cevaplanmamış tüm sorulara ışık tutacaktır. Merkür Akrep’teyken konsantre zihinle ele aldığımız maddi, manevi tüm konuların düğümleri tek tek çözülüp, bir sonuca ulaşır.   

  • 2

    Yükselen Koç ve Koç Burcu:

    Bu hafta ikili ilişkilerinizdeki hareketli tempoya odaklanmanız gerekecek. Bir ay boyunca Terazi burcuna yerleşecek olan Güneş, partnerinizle aranızda ciddi kararlar almanıza ön ayak olabilir. Uzun soluklu bir iş ya da özel ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Sözleşme ve anlaşmalarla ilgili hızlı kararlar almak isteseniz de yönetici gezegeniniz Mars’ın burcunuzdaki geri hareketi, olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini engelleyebilir. Ayrıca gizli düşmanlarınızın size yönelik olumsuz tavırlarına karşı önlem almak zorunda kalabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yön değişimini tetikleyen toplantılar ve teklifler önünüze çıksa da şartları her açıdan değerlendirmeyi unutmamalısınız. Pazar günü Akrep burcuna geçen Merkür’ün etkisiyle, spiritüel, metafizik ve okült konulara karşı ilgi ve merakınız artacaktır.

  • 3

    Yükselen Boğa ve Boğa Burcu:

    Hareketli bir haftaya adım atıyorsunuz. Gündelik yaşamınızda rutin akışınızı değiştirecek yeni kişilerle tanışabilir hatta içlerinden birine aşık olabilirsiniz. Bir ay boyunca mesai arkadaşlarınızla yürüttüğünüz ortak projelerde aktif rol üstlenebilir, birkaç kişinin sorumluluğunu yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. İletişim gezegeni Terazi’deki Merkür’ün önce Plüton, ardından savaşçı arketip Mars ile kuracağı gergin etkileşim, hukuki konular ve yurt dışı ilişkilerinizde somut gelişmeler yaşamanıza neden olur. Bir iş nedeniyle yurt dışına gitmek ya da orada yeni bir yaşam kurmak için resmi başvurularınızı başlatabilirsiniz. Eylem gezegeni Mars’ın geri hareketi nedeniyle elinizde olmayan şartlardan dolayı gecikmeler yaşasanız da artık yeni bir hayatın en önemli satır aralarını çizmeye başlarsınız. Pazar günü Akrep burcuna geçen Merkür’ün etkisiyle uzun bir süre ikili ilişkilerinizde içinizde sakladığınız konuları masaya yatırmak istersiniz. 

  • 4

    Yükselen İkizler ve İkizler Burcu:

    Sizin yaşam temanız olan iletişimin önemli olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Terazi’deki Merkür, Güneş ile aynı yolda yürürken, sosyal hayatınızda pek çok yeni insan tanıyıp, birbirinden farklı organizasyonlara davet edilmenize destek verecek. Bu dönemde her türlü grup çalışmasında başarılı ve aktif bir rol üstlenebilirsiniz. Samimi arkadaşlarınızdan biriyle bu hafta iş ortaklığı yapmaya karar verebilir ortak bir maddi kazanç için el ele tutuşabilirsiniz. Yeni atılımlar için acele etmemeli, dikkatli bir şekilde ön araştırmasını yapmalısınız. Salı ve çarşamba günü Yay burcunda seyahat eden Ay, partnerinizin sizden ekstra ilgi talep etmesini işaret edecektir. Uzaklardaki birinden haber almak ya da yeni ufuklara açılan bir projeye aday gösterilmek sizi bu dönemde heyecanlandırır. Hafta sonu Akrep burcuna geçecek olan yönetici gezegeniniz Merkür, geri hareketi nedeniyle oldukça uzun sürecek buradaki yolculuğu sırasında, rutin hayatınızda ufak krizlerle baş etmenizi gündeme getirir.

  • 5

    Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu:

    Bu hafta Terazi burcundaki iletişim trafiğini ev ortamınızda yaşayacaksınız. Zihninizdekilerin ifadesini temsil eden Terazi’deki Merkür, Salı gününden itibaren Güneş’in ışıklarından etkilenmeye başlayıp, ikili ilişkilerinizde kendini daha çok ortaya koymak isteyecek. Dolayısıyla iş ve ev hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle eşinizin ya da yöneticinizin kuralcı ve üzerinizde baskı yaratan tavrı, zaman zaman aranızda gerginlik yaratabilir. Bu durumu sakinliğinizi koruyarak yönetmeli, fikirlerinizi bazen kendinize saklayıp, doğru bildiklerinizi sessizce uygulamalısınız. Diğer yandan iş hayatınızda uzun zamandan beri beklediğiniz hareketli temponun içine girebilirsiniz. Zamanınızı iyi organize ederek, telaşa kapılmadan, önünüze çıkan fırsatları değerlendirme şansını yakalayabilecek güçtesiniz. Pazar günü Akrep burcuna geçecek olan Merkür, çocuk, hobi, aşk ve eğlence hayatınızda size farklı yeteneklerinizi keşfedeceğiniz ve ilham kaynağı yaratan ortamlarda vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

  • 6

    Yükselen Aslan ve Aslan Burcu:

    Haftaya damgasını vuran Terazi burcundaki devinim, zihninizi daha kıvrak bir biçimde kullanarak yakın çevrenizle ilişkilerinizde daha canlı, adrenalini yüksek bir frekans yakalamanızı sağlayacak. Bu güçlü etkiyi tartışma, öfke ya da ben merkezli olarak kullanmaktan kaçınıp, kendinizin ve herkesin hayrına olmasını sağlayarak, birden çok mucizeye imzanızı atabilirsiniz. Kitap yazmak, sosyal medyadaki varlığınızı güçlendirmek adına yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmek için kollarınızı sıvayın. Yeni eğitimlere yönelip, kültürel dünyanızı geliştirebilirsiniz. Araba değiştirmek, ofis taşımak gibi konuları daha ileriki günlere bırakmanızı öneririz. Trafikte stresinize hakim olmalı, tartışmaya girmekten kaçınmalısınız. Pazar günü Akrep burcuna geçecek olan Merkür’ün etkisiyle evinizin ihtiyaçlarını gidermek için bir plan yapacak, uzun zamandan beri ertelediğiniz işlerinize hız verebileceksiniz.      

  • 7

    Yükselen Başak ve Başak Burcu:

    Bu hafta maddi kazançlarınıza odaklanmalı ve karşınızda mücadeleyi seven egosu yüksek kişilere karşı savaşınızı sonuna kadar verip, hiç kimseye hakkınızı yedirmemelisiniz. İletişim, beceri ve yetenek ustası Merkür’ün Plüton gibi dönüştürücü bir gezegenle kurduğu zorlu etkileşim sayesinde aşka bakış açınızı değiştirerek, sevmeyi, sevilmeyi adeta baştan öğreneceksiniz. Bu süreçte hayatın derin duygu yüklü katmanlarında gezinmenizi sağlayacak bir kişinin size kattığı radikal değişimi fark edip, onun fikirlerine teslim olmak istersiniz. Bu dönüştürücü güç uzun vadede yeteneklerinizi daha farklı biçimde kullanmanızı sağlayacak ve hayatta en değer verdikleriniz arasında yer alan çocuğunuzla kurduğunuz ilişki dinamiklerini olumlu yönde etkileyecektir. Becerilerinizi ortaya çıkaran eğitimlere yazılmak ya da gruplarla bir arada olmak kendinizi daha iyi hissetmenize neden olur. Perşembe günü ani bir sağlık sorunu nedeniyle küçük bir operasyon gündeme gelebilir. Sindirim sisteminizi yormayacak şekilde beslenmeye özen gösterin. Pazar günü Akrep burcuna geçen yönetici gezegeniniz Merkür’ün sayesinde zihinle, sezgileri mükemmel bir biçimde senkronize edebilirsiniz. Bu dönemde kardeşinize verdiğiniz destek değerli olacaktır.

  • 8

    Yükselen Terazi ve Terazi Burcu:

    Salı gününden itibaren zodyağın lideri Güneş’i bir ay boyunca misafir ederek, tüm dikkatleri üzerinize çekmeyi başaracaksınız. Yaklaşık üç haftadan beri ikili ilişkilerinizde aktif bir rol üstlenmenizi sağlayan Merkür, Pazartesi günü değişimin yıldızı Plüton’a kafa tutmak isterken evde bir anda ilişkilerin gerilmesine neden olabilir. Bu görünüme olumlu yönden bakacak olursak miras, gayri menkul yatırımı gibi konularda size yeni fırsatlar taşıyacaktır. Hatta ani bir karar alarak Perşembe gününden sonra yaşadığınız yeri değiştirmek isteği gündeme gelebilir. Haftanın ikinci yarısında karşınızdaki insanlarla kurduğunuz diyaloglarda tartışmaktan kaçının ve har zaman sağduyulu ve hoşgörülü kimliğinizi kullanmayı tercih edin. Pazar gününden itibaren Akrep burcuna yerleşecek Merkür’ün etkisiyle maddi, manevi kazancınızda iç sesinizin gücünden faydalanmayı başarırsınız. Artık öz değer duygunuzun ön plana çıktığı yeni bir döneme hazır olmalısınız.

  • 9

    Yükselen Akrep ve Akrep Burcu:

    Gizli, kapaklı ilişkilerden artık kendinizi yorgun hissedeceğiniz bir haftaya adım atarken, sanki zihninizde, şimdiye kadar yaşadıklarınızın üzerine bir sünger çekip, bambaşka bir kıtada ya da ülkede yaşamak isteği var. Arka planda size zorluk çıkaran kişi ya da kişilerle bu hafta yollarınızı tekrar birleştirmemek şartıyla ayırabilirsiniz. Bu radikal kararı vermeden önce bir kere daha enine boyuna düşünmeli, bugüne kadar yaşadıklarınızın iyi ya da kötü yönleriyle muhasebesini yapmalısınız. Zaten Pazar günü burcunuzda uzun bir süre ağırlayacağınız sezgi, zeka ve beceri gezegeni Merkür’ün etkisiyle iç sesiniz ne diyorsa en doğrusu bu olacaktır. Eski ilişkilerle uğraşacağınız, geçmişten gelen konuların kapınızı çalacağı bu günlerde, ruh, fizik beden sağlığınızı zinde tutmak için, birkaç gün detox programı uygulayabilir hatta tek başınıza kısa bir tatile çıkabilirsiniz. Böylece kendinizi daha zinde ve yenilenmiş olarak motivasyonunuz yüksek biçimde yaşama adapte edersiniz. Özellikle Perşembe günü mesai arkadaşlarınızla tartışmaya girmekten kaçınmalı, o gün daha bireysel olarak halledeceğiniz işlere vakit ayırmalısınız. Migren tarzı ağrıların bu hafta yaşam kalitenizi düşürmesine asla izin vermeyin.

  • 10

    Yükselen Yay ve Yay Burcu:

    İletişim, hareket, motivasyon ve ticaret gezegeni Terazi burcundaki Merkür’ün, Plüton ve Mars gibi hem zorlu gezegenlerle kurduğu iletişim, hem de Pazar günü Akrep burcuna geçmesi, haftaya damgasını vuruyor. İlişkilerde bir kuyumcu kadar hassas olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle yeni gireceğiniz arkadaş gruplarında kendinizi bir anda kutuplaşmaların ortasında bulacaksınız. Sakin ve adaleti seven yönünüzü aktifleştirmeli, bildiğiniz doğruluk ve dürüstlükten asla ödün vermemelisiniz. Salı günü Terazi burcuna geçecek olan Güneş’in sıcak enerjisi sayesinde dernek, kuruluş ve topluma yönelik organizasyonlarda başarılı çalışmalara imza atmak şansı yakalayabilirsiniz. Ayrıca yüreğinizi hoplatacak karakteri güçlü biri de aniden hayatınıza girebilir. Kalabalık bir organizasyona imza atarak yüklü bir maddi kazanca sahip olurken, başarılarınızı çekemeyenlerle yollarınızı ayırmak için boşuna vakit kaybetmeyin. Gidenler gittikten sonra kalan sağlarla ilerlemek sizi kısa vadede daha mutlu ve huzurlu kılacaktır. Geleceğe ait hedeflerinizi belirlediğiniz bu haftaya artık her açıdan hazırsınız.  

  • 11

    Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu:

    Bu hafta kariyere mi yoksa ev hayatınızdaki ilişkilerin dengelenmesine mi vakit ayırmak konusunda yaşayacağınız olaylar, sizi aynı bir halatın iki ucu gibi çekiştirebilir. Ben bilirim tavrından uzak durarak uzlaşmacı yönünüzle, her iki tarafı da idare edebilir, kendinizi bir çıkmazın içinde bulduğunuzda ise insanlardan uzaklaşıp bir süre için de olsa yalnız vakit geçirerek enerjinizi tekrar toparlayabilirsiniz. Aile bireyleriyle uzun zamandan beri ortak yönettiğiniz konuların artık sonuçlanıp, herkesin kendi payına ve hissesine düşeni alması gerektiği bir dönemden geçtiğinizi de sakın unutmayın. Ev değiştirme ya da tadilat yapmak için bu hafta çok uygun olmayacaktır. Bu konuda suların durulmasını beklemenizi öneririz. Pazar günü geri hareketiyle beraber Akrep’teki uzun yolculuğuna başlayacak olan Merkür’ün etkisiyle, arkadaşlarınızla derin konuları masaya yatırıp, aranızdaki bağları daha da güçlendirmek ya da koparmak isteği duyabilirsiniz. 

  • 12

    Yükselen Kova ve Kova Burcu:

    Bu hafta, hak hukuk adalet konuları gündeminizi doldurabilir. Zira iletişim ve zihni temsil eden Terazi burcundaki Merkür’ün, kurallarıyla hayatı dönüştüren Plüton ve tartışmayı, mücadele ederek hakkını aramayı seven Mars ile kuracağı zorlu etkileşimi nedeniyle, bürokratik, işlemlerle uğraşabilir, akademik konuların peşine düşebilir ya da yurt dışı ve yabancılarla dinamik bir bağlantıya geçebilirsiniz. Bu görünüm altında kardeş, yakın akrabalar, kısa uzun yolculuklar bir anda fokus noktanız haline gelebilir. Tanıtım ve medyada yapacağınız çalışmalar bu hafta sizi yorsa da uzun vadede tanınırlık ve bilinirliğinizi artıracaktır. Bu dönemde zihninizi sakin tutarak, tartışmalardan kaçınmak, çevrenizdekilerle ilişkilerinizi daha uyumlu bir şekilde yönetmek adına size fayda sağlar.  

  • 13

    Yükselen Balık ve Balık Burcu:

    Salı günü Terazi burcuna yerleşen Güneş, yeraltı Tanrısı Hades (Plüton) ile iletişim ustası Merkür arasındaki zorlu etkileşimde sahne alarak, ortak paylaşımlarınıza sahip çıkmanız adına size söz hakkı tanıyacak. Bu görünümün etkisiyle özellikle Perşembe günü kavga ve mücadeleyi seven Koç burcundaki Mars, kişisel gelirlerinizi kontrol altına almanız ve menfaatinizi gözetmeniz için size ekstra güç katacaktır. “Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmadan” bu hareketli haftayı, yüksek sezgilerinize dayanarak, kazasız, belasız atlatabilirsiniz. Bu görünüm altında ortaklık tekliflerini tekrar tekrar gözden geçirmeli ya da süre giden beraberliklerinize son vermeden önce terazinin hassas tartı özelliğinden faydalanmalısınız. Salı ve Çarşamba günleri Yay burcunda seyahat edecek olan Ay’ın etkisiyle kariyer hayatınızda bilgilerinizi özgür ve cesur bir şekilde paylaşma şansı elde edersiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız