Haftalık burç yorumları (5 Kasım – 11 Kasım 2018 astroloji)

Kasım ayının ikinci haftasında gökyüzü yine hareketleniyor… AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Haberler 05.11.2018 - 10:30 Son Güncelleme : 12.11.2018 - 09:19

  • 1

    Haftanın en hareketli günü 7 Kasım... Çarşamba günü Kuzey Ay Düğümü Yengeç burcuna geçiş yapacak… Kuzey Ay Düğümü kişisel doğum haritalarımızda öğrenmemiz gereken refleksleri ve davranış modellerini işaret eder. Bir gezegen olmayıp, hesaplama yöntemi ile bulunur. Kuzey Ay Düğümü Yengeç burcunda iken öğrenilmesi gereken, duygularımızın varlığını kabul etmek, kararlarımıza hislerimizi de katmamız gerektiğidir. Başkalarını yargılamadan kabul etmek, daha yardım sever olmak davranışlarımızda sıklıkla yer vermek zorunda olduğumuz reflekslerdir. Ebeveynlik konusunda hassas davranmayı öğretir.

    Yine 7 Kasım’da İstanbul saati ile 19:05’te Ay ve Güneş 15° Akrep burcunda yan yana gelerek Yeni Ay dediğimiz gökyüzü olayını oluşturacak. Yeni Ay anının yükseleni İkizler burcu… İkizler, Boğa, Akrep ve Yay burcundakiler en yüksek etkiyi alacak olanlar. Yeni Ay dönemleri, Astrolojide yenilik enerjisi olarak anılır. Bu dönemde, yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alabiliriz… Her burca olan etkisini, yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.

    Sağlık, huzur, mutluluk, aşk dolu bir hafta dilerim.

  • 2
    Yükselen Koç:
    Sevgili Koçlar, bir süredir ya ikili ilişkileriniz ya da ailenizden aldığınız maddi destek ile ilgili size notlar düşüyorum. İçinde bulunduğumuz dönemin enerjisinde sizin için kritik konulardan ikisi halen bunlar… Bu hafta oluşacak Yeni Ay ile birlikte ailenizden gelecek maddi destek konusunda yeni bir dönem başlayabilir. Kredi borçlarınızı yeniden yapılandırmak, miras gibi davalarda yeni kararlara varmak gibi tüm konular bu haftanın gündemi olabilir.
    İkili ilişkilerinizde kıskançlık hissi ön plana çıkabilir. Karşınızdakine güvensizlik hissi beslemeye başlayabilir, gizem dolu davranışlar sergileyebilirsiniz. Tabii tüm bunların dışında yeni bir ilişkinin başlaması da söz konusu olabilir…Mutlu ve aşk dolu bir hafta dilerim.

  • 3
    Yükselen Boğa:
    Sevgili Boğalar, bu haftaki Yeni Ay ile birlikte, günlük rutinlerinizde değişiklikler yaşamaya başlayabilirsiniz. Örneğin her gün sizin sorumluluğunuzda olan çocukları okuldan alma görevi bu haftadan itibaren değişkenlik göstermeye başlayabilir; iş yerinize ulaşmak için kullandığınız yöntemde değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz vb…
    Sağlık konusunun sizin için önem taşıyacağı bir haftaya başlıyorsunuz. Sağlığımıza tabii ki her zaman dikkat etmeliyiz fakat özellikle sağlık evimizde bir vurgu olduğu dönemlerde, her zamankinden biraz daha hassas olmamızda fayda olabilir. Bu hafta da sizin için sağlık konusu önemli… Belki de uzun zaman önce gelen check-up gündeminizi artık ertelememelisiniz…
    Keyfinizin bol olduğu, sağlıklı bir hafta dilerim.

  • 4
    Yükselen İkizler:
    Sevgili İkizler, bu hafta yaşanacak Yeni Ay’da önemli etki alacak burçlardan birisiniz. Yeni ay anının yükseleni İkizler burcu… Uzun bir dönemdir kendinizi günlük hayatınızda çok yoğun ve koşturarak hayata yetişebilen biri olarak tanımlıyor olabilirsiniz. Bu haftadan sonra bu koşuşturmalı rutininizde biraz rahatlama olabilir. Etrafınızdakilerden destek alarak hayatın size kalan kısmının süresini arttırabilirsiniz. Sizin için çalışan kişiler varsa bu konuda da yenilik enerjisi olasılık dahilindedir.
    Güneş bir dönem sonra sizin tam karşınız olan Yay burcuna geçeceği için, her ne kadar doğum gününüzden uzak da olsanız, gökyüzünde olan olaylar sizi de yakından etkilemeye başladı. Keyifli, sağlıklı, mutlu bir hafta dilerim…
  • 5
    Yükselen Yengeç:
    Sevgili Yengeçler, bir süredir, 2019 yılının sizin için önemli değişiklere gebe bir yıl olabileceğinden bahsediyorum. Bu hafta özellikle sizin kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylarda, öğrenmeniz gereken dersleriniz konusunda önemli bir etki olacak ve Kuzey Ay Düğümü sizin burcunuza geçecek. Değişime hazır olun… Hemen değil ama önümüzdeki 2 yıl boyunca hayatınızı yeniden yapılandırmak konusunda gökyüzü sizi teşvik edecek. Değişimlerden kaçınsak, korksak da, hayatın vazgeçilmeyen tek kuralı değişimdir.
    Bu değişim aslında sizin yüksek hayrınız için olacak olup, sizi çok daha mutlu bir hayata ulaştıracaktır. İyi haber “kasım ayında aşk başkadır” Bu hafta ki Yeni Ay ile aşk konusunda yeni bir hareketlilik olabilir… Zaten aşkı bulduysanız, çocuklarınız ile ilgili yeni bir dönem başlayabilir. Harika bir hafta diliyorum…
  • 6
    Yükselen Aslan:
    Sevgili Aslanlar, bir süredir aileniz ile ilgili konularda şans yanınızdaydı… Hatta bu süreçte aile fertlerinizin sayısında artış bile olmuş, ve siz daha geniş bir aileye kavuşmuş olabilirsiniz. Bu hafta da haneniz, aileniz veya eviniz ile ilgili konuları kapsayan alanda bir Yeni Ay olacak. Yeni Ay yenilik enerjisi, olağandan farklı bir durum olarak yorumlanır astrolojide… Taşınmak, evinizi bir ev arkadaşı ile paylaşmak veya yepyeni bir ev satın almak bile konular arasında olabilir.
    Hayallerinizin gerçek olacağı, harika bir hafta dilerim…
  • 7
    Yükselen Başak:
    Sevgili Başaklar, yaklaşık son 1 yıldır iletişim, kardeşleriniz ve dostlarınız ile ilgili konularda şans sizinle beraberdi. İletişim kurduğunuz insanların sayısında artış yaşamış, iletişim kanallarınıza yenilerini eklemiş olabilirsiniz. Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay yine bu konular üzerinde olacak. Kardeşler, akrabalar ve çok yakın arkadaşlar ile ilgili konularda yenilik enerjisi sizi etkileyebilir, iletişim kanallarınız veya sıklığı değişebilir.  Bu hafta Kuzey Ay düğümü Yengeç burcuna geçiyor, arkadaş çevreniz ile ilgili sizin kontrolünüz dışında kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 2019 yılında yaşanacak tutulmalar da sizin 11. ve 5. Evlerinizde gerçekleşecek. Yani gündeminiz arkadaşlarınız ve aşk olacak gibi duruyor… Aşk ve huzur dolu mutlu haftalar…
  • 8
    Yükselen Terazi:
    Sevgili Teraziler, Güneş komşunuz Akrep burcuna geçti ama geçen hafta sizin için yine önemli bir hareket oldu; 1 Kasım’da, Venüs Retro hareketini yaparken, sizin burcunuza bir süreliğine geri döndü. Ne demek bu? Bu, ikili ilişkilerinizi yaşarken yaptığınız yanlışları anlamanız, kaybettiğinizi düşündüğünüz sevgilinizi tekrar kazanmanız için harekete geçmenize sebep olabilir. Estetik konularına her zamankinden daha fazla önem vermenize yol açabilir. Kararsızlığınız iyice artabilir. İnsanlar arasındaki dengeyi bulmaya odaklanıp, kendi mutluluğunuzu ikinci plana atabilirsiniz. İyice düşünmeden harekete geçmemenizi, fazla empati yaparak kendinizi harcamamanızı ve bir süre beğenmeme riskine karşı estetik operasyonlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Bu hafta sizin para evinizde bir Yeni Ay olacak…Para kazanma yöntemleriniz veya motivasyonunuz ile ilgili yeni bir süreç başlayabilir.  Mutlu bir hafta dilerim.

  • 9
    Yükselen Akrep: 
    Sevgili Akrepler, Güneş halen sizin üzerinizde parlıyor...Sizin için kritik bir dönemin içerisindeyiz. Neredeyse her gezegende bir hareketlenme var. Tabii dönemin ruhu ve enerjisi size ait olduğu için, hayatınızda önemli etkiler yaratabilir. Öncelikle bu haftaki Yeni Ay tabii Akrep burcunda olacak ve sizin hayatınızın, size özel kısmı ile ilgili size başlangıçlar, yenilikler getirecek. Hayatınızın size özel kısmı derken, diğer insanlardan sizi ayıran her türlü özelliğinizi ve yaşam tarzınızı kast ediyorum. Şans ve bereket gezegeni Jüpiter, son 12 aydır sizin burcunuzda ilerlerken önümüzdeki haftadan itibaren komşunuz Yay burcuna geçiş yapacak… Hemen üzülmeyin, bu Jüpiter’in sizin “para” evinize geçtiğini gösterir, gelirlerinizde de harcamalarınızda da artış olabilir.
    Şans dolu, iyi haftalar.
  • 10
    Yükselen Yay: 
    Sevgili Yaylar, bu mutlu haberi neredeyse her hafta paylaşıyorum ama gerçekten mutlu haber; vakit tamam bu ay Jüpiter 8 Kasım’da sizin burcunuza geçiyor. Astrolojide etkisinin en pozitif olduğu düşünülen gezegen Jüpiter’dir. Şans, bolluk, bereket getirir. Kişiyi geliştirir, sanki gökyüzü koruması altına alır. Tabii, Yay burcunun yönetici gezegeni de olduğu için, bu etki çok yoğun olacaktır. Önümüzdeki 12 ay boyunca “Şanslısınız”…
    Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay’da, sizi kaygılandıran ve endişelendiren konulara farklı bir düzlemden bakmaya başlayabilirsiniz. Korkularınızdan kurtulduğunuzu düşünürken, arka odada saklandıklarını anlayıp daha etkili bir yüzleşme yaşayabilirsiniz ya da tamamen kurtulduğunuzu anlayabilirsiniz. 
    Huzurlu, mutlu, eğlence dolu bir hafta dilerim. 

  • 11
    Yükselen Oğlak:
    Sevgili Oğlaklar, bu hafta meydana gelecek Akrep Yeni Ay’ında, arkadaş çevreniz ile ilgili konular gündeminiz olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, daha büyük arkadaş çevrelerine girebilirsiniz. Sizin etrafınızdakilerin gerçek bakış açılarını anlayıp, biraz mesafe koyma ihtiyacı da ihtimaller dahilinde…Kaygılarınızın üzerine gitmeniz gerektiğini hatırlatan bir ay sizi bekliyor. 
    Kuzey Ay Düğümünün sizin zıttınız olan Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, siz de özellikle ikili ilişkileriniz konusunda kontrolünüz dışında gerçekleşecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. 
    Başarılı, huzurlu, mutlu, keyifli bir hafta dilerim. 

  • 12
    Yükselen Kova: 
    Sevgili Kovalar, zorlu 2 yılın ardından, biraz eğlenmek ve hayatın keyfini deneyimlemek konusunda gökyüzü yanınızda…Önümüzdeki hafta, Jüpiter’in Yay burcuna geçişi, size tam da istediğiniz bol ve neşeli arkadaş ortamlarını getirecektir. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde nasıl bu kadar çok arkadaşınız olduğuna siz bile şaşırabilirsiniz… 
    Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay sizin iş hayatınız ile ilgili konuları kapsayabilir. İş hayatınızdaki herhangi bir konuda değişiklik, yenilik yaşayabilirsiniz. Aktif bir iş hayatınız yoksa, toplum içerisindeki yeriniz olarak görebilirsiniz bu yeniliği. Bir dönemi kapatıp, yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Mutlu haftalar…

  • 13
    Yükselen Balık: 
    Sevgili Balıklar, bu hafta yaşanacak Yeni Ay sizin büyük hayat planlarınızda değişiklik yapmanıza sebep olabilir. Yurtdışında yaşamak veya her zaman öğrenmek istediğiniz bir hobi ile ilgili konuları gündeminize alabilir, yeni bir dönem başlatabilirsiniz. Yine bu hafta yengeç burcuna geçecek olan Kuzey Ay düğümü, çocuklarınız ve/veya aşk hayatınız hakkında sizin kontrolünüz dışında yaşayabileceğiniz gelişmeler getirecektir. 2019 yılında yaşanacak tutulmalarla birlikte, arkadaş çevreniz ve aşk hayatınız, hayattan aldığınız keyif konusunda hayatınızı baştan planlamanız çok yüksek ihtimal. Aşk, mutluluk, huzur dolu bir hafta dilerim.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız