Haftanın filmleri (11 Eylül 2020)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona girdi. 

Haberler Anadolu Ajansı 11.09.2020 - 06:41

  • 1

    Yeni Mutantlar

    Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga ve Blu Hunt'un rol aldığı Yeni Mutantlar'ı, Josh Boone yönetti.

    X-Men evreninde geçen film, mutant olduklarını travmatik olaylarla keşfeden bir grup gencin, bulundukları mutant rehabilitasyon merkezinin sandıkları gibi bir yer olmadığını keşfetmeleriyle gelişen olayları konu ediniyor.

    Görüntü yönetmenliğini Peter Deming'in üstlendiği ABD yapımı film; bilim-kurgu ve aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

    Yeni Mutantlar fragmanı

  • 2

    Fırtınalı Soygun

    Michael Polish'in yönettiği; Emile Hirsch, Mel Gibson, Kate Bosworth, David Zayas ve Stephanie Cayo'nun başrollerinde oynadığı Fırtınalı Soygun izleyici ile buluşacak.

    Dram ve aksiyon ağırlıklı film; büyük bir kasırganın vurduğu sırada bir soygunun altından kalkmaya çalışan çete üyeleri ile insanları koruyarak bu soygunu engellemeye çalışan polisin hikayesini anlatıyor.

    Fırtınalı Soygun fragmanı

  • 3

    Break the Silence: The Movie

    Yarın vizyona gerecek yapımların yanı sıra; ünlü K-Pop grubu BTS üyelerinin çıktıkları turneyi anlatan Break the Silence: The Movie adlı belgesel de izleyici ile buluşacak.

    Break the Silence: The Movie fragmanı

  • 4

    Hadi Gidelim

    Dan Scanlon'un yönettiği haftanın animasyonu Hadi Gidelim, dünya üzerinde sihrin var olup olmadığını keşfe çıkan iki kardeşin hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

    Hadi Gidelim fragmanı

  • 5

    Silahlar Fora

    Daniel Radcliffe'in başrolünde yer aldığı haftanın bir diğer aksiyon filmi Silahlar Fora; yanlış insanlara çattıktan sonra ellerine bağlı silahlarla uyanan bir adamın, kaçırılan eski sevgilisini kurtarmaya çalışma hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

    Silahlar Fora fragmanı

  • 6

    Uzun Zaman Önce

    Esra Bezen Bilgin, Onur Dikmen, Sevinç Erbulak, Serdar Orçin ve Nihan Okutucu'nun başrollerinde oynadığı Uzun Zaman Önce'nin yönetmenliğini Cihan Sağlam üstlendi.

    Uzun Zaman Önce fragmanı

  • 7

    Deney

    Birol Kurt'un yönettiği Deney, Rusya'da gerçekleştiremediği tehlikeli bir deneyi Türkiye'de hayata geçiren Albay Vladimir ile ifa ettiği deneyin gelişimini odağına alıyor.

    Deney fragmanı

  • 8

    Karanlığın İçinden

    David Ryan Keith'in yönettiği Karanlığın İçinden'in başrollerinde Kendra Carelli, Paul Flannery ve Mark Wood oynuyor.

    Korku ve gerilim türündeki film; ebeveynlerinin ortadan yok olmasının arkasındaki sır perdesini aralamaya çabalayan, psişik güçlere sahip bir adamın başından geçenleri ele alıyor.

    Karanlığın İçinden fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız