Haftanın ünlüsü Cem Yılmaz

28 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında, basında en çok bahsi geçen olay ve kişiler.

Haberler 06.02.2013 - 10:51

  • 1

    Haftanın ünlüsü Cem Yılmaz

    28 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında, basında en çok bahsi geçen olay ve kişiler sıralandı.

    PRNET'in, geçtiğimiz hafta medyada en çok konuşulanları raporladığı 'haftanın en'leri sıralaması 5 başlık altında toplandı.
  • 2

    Haftanın ünlüsü Cem Yılmaz

    Haftanın gündemi 'ABD Büyükelçiliği'ne canlı bomba saldırısı' olurken, haftanın ünlüsü Cem Yılmaz'dı. Başlıkların diğer liderleri de Başbakan Erdoğan, Şenol Güneş ve Wesley Sneijder oldu.
  • 3

    Haftanın ünlüsü Cem Yılmaz

    'ABD Büyükelçiliği'ne canlı bomba saldırısı' 352 haberle haftanın gündemi.

    Diğer gündem maddeleri: Sarai Sierra’nın kayboluşu ve cesedinin bulunması (232 haber), Cumhurbaşkanı Gül’ün 'anadilde savunma' olarak bilinen yasayı onaylaması (260 haber) ve Ferdi Özbeğen’in vefatı (206 haber)
  • 4

    Haftanın ünlüsü Cem Yılmaz

    Haftanın ne çok konuşulan ünlüsü sıralamasında, Cem Yılmaz 190 haberle zirvede yer aldı.

    Yılmaz'ı, Demet Akbağ, Hülya Avşar, Sezen Aksu ve Şahan Gökbakar izledi.
  • 5

    Haftanın ünlüsü Cem Yılmaz

    Başbakan Erdoğan, haberle haftanın en çok haber olan siyasetçisi olurken (3.566 haber), Erdoğan'ı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu (1053 haber) ve CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler (873 haber) takip etti.
  • 6

    Haftanın ünlüsü Cem Yılmaz

    Trabzonspor’un eski Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, 458 haberle ilk sırada yer aldığı haftanın en çok konuşulan spor adamı listesinde, Bursaspor’un eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam 472 haberle ikinci, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de 433 haberle 3. sırada yer aldı. Bu üçlüyü 379 haberle Aykut Kocaman ve 367 haberle Samet Aybaba izledi.
  • 7

    Haftanın ünlüsü Cem Yılmaz

    Haftanın en çok konuşulan futbolcusu da, Galatasaray’ın yeni transferi Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'di.

    Hakkında 799 haber yapılan Sneijder'i, takım arkadaşı Felipe Melo 428 haberle takip etti. Listenin diğer isimleri ise Hugo Almeida ve Manuel Fernandes oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız