Hangi ünlü nerede görüldü? (17-18 Ağustos 2016)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 18.08.2016 - 11:33

  • 1

    ÜNLÜLERİN GÜNLÜK HAYATI

    Ünlülerin gündelik hayatına yakın plan... Kim, nerede, ne yaptı? İşte Rita Ora'dan Bella Hadid'e, Irina Shaik'tan Lady Gaga'ya ünlülerin günlük hayatına dair notlar...
  • 2

    TATİLDE KARŞILAŞTILAR

    Fransız şarkıcı ve oyuncu David Charvet, bir arkadaşıyla birlikte Karayipler'de tatil yapıyor. Aynı yerde tatiline devam eden Alman model Heidi Klum ile karşılaşan Charvet, ayak üstü sohbet ederek arkadaşıyla özlem giderdi.

  • 3

    HAMİLE Mİ?

    Ünlü süper model Lara Stone, St Tropez'de tatil yapıyor. Dün sahilde oğluyla vakit geçirirken görüntülenen 32 yaşındaki modelin şişkin karnı dikkatlerden kaçmadı. Hamile olduğu iddia edilen Stone, geçen yıl komedyen David Walliams'tan boşanmıştı.
  • 4

    YEMEK ŞIKLIĞI

    İngiliz şarkıcı Rita Ora, model arkadaşı Joan Smalls ve onun erkek arkadaşı Bernard Smith ile Mr Chow'da akşam yemeği çıkışında görüntülendi. Ünlü yıldızın dantel ve tülden oluşan siyah elbisesiyle yakaladığı şıklık dikkat çekti.

  • 5

    TULUM KAZASI

    Vanessa Hudgens, Los Angeles'ta bir markette alışverişteydi. Üst raflardan bir ürün almak için epey çabalayan ünlü oyuncu ve şarkıcı, o sırada mini tulumunun azizliğine uğradığını fark etmedi. Ancak daha sonra arkasını döndüğünde objektiflerle karşılaşınca üstünü düzeltmeye çalıştı.
  • 6

    ALIŞVERİŞ KEYFİ

    Jessica Alba, Los Angeles'ta kızları Honor ve Heaven'la alışverişe çıktı. Bir süre mağazaları gezen üçlü, anne ve kızları gibi olmaktan çok üç arkadaş gibi eğlendiler.
  • 7

    OTEL AÇILIŞINDAYDILAR

    Süper modeller Nina Agdal ve Shanina Shaik, New York'taki W Dubai Hotel'in açılış partisinde bir araya geldi. İkilinin canlı renklerle yakaladıkları şıklık geceye damga vurdu.
  • 8

    GERGİN BEKLEYİŞ

    Efsane basketbolcu LeBron James, eşi Savannah ile birlikte Manhattan'daki helikopter pistine giderken gergin görüntüsüyle dikkat çekti. 

  • 9

    KÜBA'DA DOĞUM GÜNÜ

    Önceki gün 58 yaşına basan Madonna, doğum gününü Küba'da kutladı. Arkadaşlarıyla La Guarida Restaurant'da bir araya gelen ünlü şarkıcının eğlenceli dakikalar geçirdiği dikkatlerden kaçmadı.
  • 10

    PİJAMALI 'LADY'

    Bradley Cooper ile yakında "A Star is Born" filminde rol alacak olan dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, dün pijamalı haliyle New York sokaklarında aracına doğru giderken görüntülendi. Geçen ay beş yıllık nişanlısından ayrılan ve kendini işine veren Gaga'nın stüdyosunda yatıp kalktığı söylentilerinin de gerçek olduğu kanıtlanmış oldu.
  • 11

    SAKLANAMADI

    Gigi Hadid'in kendisi gibi model kardeşi Bella Hadid, annesi Yolanda Foster ve erkek kardeşi Anwar ile birlikte Los Angeles Havalimanı'na gelirken, tanınmamak için çaba harcadı. Başını kapüşonıyla kapatan 19 yaşındaki yıldız yine de paparazzilerden kendini gizleyemedi.

  • 12

    BARBIE VE KEN POZU

    Barbie ve Ken gibi olmak için yoğun estetik ameliyatlar geçiren reality şov yıldızı çift Frenchy Morgan ve Mauricio Galdi Beverly Hills'te öğlen yemeği sonrası görüntülendi. Objektifleri fark eden ikili, durup özel poz verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız