Hangi ünlü nerede görüldü? (12-13 Ağustos 2016)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 13.08.2016 - 11:57

  • 1

    ÜNLÜLERİN GÜNLÜK HAYATI

    Ünlülerin gündelik hayatına yakın plan... Kim, nerede, ne yaptı? İşte Lady Gaga'dan Joaquin Phoenix'e, Kim Kardashian'dan Keith Urban'a ünlülerden notlar...
  • 2

    TANINMAZ HALDE

    Oyuncu Joaquin Phoenix, New York'ta çekimleri gerçekleştirilen "You Were Never Really Here" filminin setinde görüntülendi. Ünlü oyuncu, film için bıraktığı sakallarıyla tanınmaz haldeydi.
  • 3

    EVLENMEK İSTİYOR

    Uzun süredir Alicia Cargile ile birlikte olan "Alacakaranlık" filmi yıldızı Kristen Stewart'ın evleneceği haberleri kulaktan kulağa yayılıyor. OK Dergisi'nin haberine göre ünlü oyuncu, Cargile ile evlenmek istediğini itiraf etti.
  • 4

    MEŞALEYİ YAKTI GİTTİ

    Brezilyalı model Izabel Goulart, Rio de Janeiro'da kaldığı Ipanema Hotel'den ayrılırken objektiflere takıldı. Sade şıklığıyla büyük beğeni toplayan ünlü model en son, 2016 Rio Olimpiyatları'nın açılışında Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio ile birlikte olimpiyat meşalesini taşırken görülmüştü.

  • 5

    AYRILIK YARAMADI

    ABD'li şarkıcı Lady Gaga, nişanlısı Taylor Kinney'den ayrıldıktan sonra ilk kez Beverly Hills'te görüntülendi. Her zaman kendine has tarzıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcının salaş hali, görenlerin "Ayrlık yaramadı" yorumlarına yol açtı.
  • 6

    SIRTINDA 'MÜZİKÇALAR'

    ABD'li komedyen Jamie Foxx, emekliye ayrılan beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez'in partisine katıldı. Ünlü yıldızın müzikçalar şeklindeki sırt çantası görenleri şaşırttı. 

  • 7

    ACIKINCA KİMSE DURDURAMIYOR

    Oyuncu Kyle Richards, acıkınca nerede olursa olsun atıştırmak için fırsat yaratıyor. Beverly Hills sokaklarında yürürken objektife takılan ünlü oyuncunun dondurulmuş yoğurt yediği görüldü.
  • 8

    O BİR SÜPER ANNE

    Oyuncu Isla Fisher, üç çocuğuyla tatil dönüşünde Los Angeles Havalimanı'nda görüntülendi. İki kızı yanında, küçük oğlu pusette eve doğru yürürken objektife takılan Fisher'ın şıklığından da ödün vermemiş görüntüsü, hakkında her şeye yetişebilen 'süper anne' yorumları yapılmasına neden oldu.
  • 9

    90'LARI ÖZLEDİ

    Kim Kardashian, ailesiyle birlikte hazırladıkları "Keeping Up with the Kardashians" adlı reality şovun çekildiği Thousand Oaks adlı stüdyodan ayrılırken görüntülendi. 35 yaşındaki yıldızın 90'lı yıllar modasına geri dönüş yaparak kısa tayt giymeyi tercih etmesi dikkat çekti. 

  • 10

    ALKIŞI HAK ETTİ

    Nicole Kidman'ın müzisyen eşi Keith Urban, New York'taki Central Park'ta konser verdi. "Good Morning America's Summer" adlı konser serileri kapsamında sahneye çıkan şarkıcı, performansıyla beğeni topladı.
  • 11

    SEVGİLİSİNE ŞOV YAPTI

    ABD'li oyuncu Kaley Cuoco, binicilikteki hünerlerini sergiledi. California'daki Moorpark'ta görüntülenen Cuoco'nun at üstündeki başarılı performansını erkek arkadaşı Karl Cook looks da izledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız