Hangi ünlü nerede görüldü? (2-3 Mart 2017)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 03.03.2017 - 07:36

  • 1

    GÖBEK FORA

    Model Sofia Richie, bir arkadaşıyla West Hollywood sokaklarında görüntülendi. Buzlu kahvesini yudumlayan Richie, göbeğini açıkta bırakan spor stiliyle dikkat çekti. 

  • 2

    BÜYÜK BEDEN MUTLULUK

    Büyük beden modeli Ashley Graham Miami'de mayo çekiminde görüldü. Her fırsatta, kadının her bedende güzel olduğu ve zayıf olma gerekliliğinin dayatıldığını söyleyen Graham'ın mayo çekimindeki rahat ve neşeli hali dikkat çekti.

  • 3

    "ANNE BENİMLE İLGİLEN!"

    Meşgul anne Jennifer Garner, oğlu Samuel Affleck ve oğlunun bakıcısıyla birlikte Los Angeles'ta görüntülendi. Ünlü oyuncu telefonla konuşurken, bakıcısının sırtında taşıdığı küçük çocuk da annesinin dikkatini çekmek için onun saçlarıyla oynamakla meşguldü.

  • 4

    SARI SAÇI SEVDİ

    Kim Kardashian'ın rap şarkıcısı eşi Kanye West, bir arkadaşıyla Los Angeles'taki spor salonundan çıkarken görüntülendi. Ünlü şarkıcının sarı saçlı imajından vazgeçmemesi dikkat çekti. 

  • 5

    TANITIMA GİTTİ

    Süper model Gigi Hadid, sevgilisi Zayn Malik, aynı zamanda meslektaşı olan kardeşi Bella Hadid ile birlikte Paris'teki George V Hotel çıkışında görüntülendi. Ünlü modelin reklam yüzü olduğu 'Tommy X Gigi'nin tanıtımına gittiği öğrenildi.

  • 6

    OSCAR MUTLULUĞU GEÇMEDİ

    Çiçeği burnunda Oscar'lı yıldız Viola Davis, Kreation Juice adlı meyve suyu dükkanından elinde poşetiyle çıkarken görüntülendi. 'Fences' filmindeki performansıyla en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar'ını kazanan ünlü yıldızın yüzünde hala Oscar mutluluğunu taşıdığı fark edildi. 

  • 7

    PROGRAM ARASI

    Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, Today TV şovuna katıldı. Lopez, rol aldığı 'Shades of Blue' adlı dizinin ikinci sezonunun tanıtımı için kameralar karşısına geçti. Lopez, program arasında içeceğini yudumlayarak stres attı. 

  • 8

    "BİR İMZA LÜTFEN"

    Kate Upton Los Angeles Havalimanı'nda uçağına yetişmeye çalışırken objektife takıldı. Ünlü oyuncu uçağa binmeden önce kendisinden imza isteyen hayranlarını geri çevirmedi. 

  • 9

    GÜZELLİK TURU

    'Jane The Virgin' dizisinin yıldızı Minka Kelly, West Hollywood'da kuaför çıkışı görüntülendi. 

  • 10

    SÜPER BABA

    Oyuncu ve yönetmen Eric Johnson, kızları Maxwell ve Ace ile birlikter Calabasas'taki Color Me Mine adlı çocuk eğlence merkezi çıkışında objektife yansıdı. Johnson'ın, çocuklarıyla yakından ilgilenen baba görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız