Harvard'lı Ece Hakim'den kendisine 'soytarı' diyen kullanıcıya yanıt

Harvard Üniversitesi'ni kazanan ve ardından rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisinden ayrılarak ABD'ye giden Ece Hakim, öğrenci arkadaşlarıyla fotoğraf paylaştı. Hakim paylaşımın ardından, "Ailen seni bu soytarılıklara, bu gereksiz aktivitelere katılman için göndermedi" diyen sosyal medya kullanıcısına, "Ben Harvard’a gelmeden önce de sizin 'gereksiz' bulduğunuz aktivitelere katılıyordum" dedi.

Haberler 25.09.2018 - 10:29

  • 1
    ABD'nin Harvard Üniversitesi'ni kazanarak oyunculuğa ara veren Ece Hakim, öğrenci arkadaşlarıyla çektiği bir kareyi sosyal medyadan yayınladı.
  • 2
    Ece Hakim'in paylaşımının ardından bir sosyal medya kullanıcı, "Sadece okulunla ve derslerinle ilgilen Ece'cim. Ailen seni bu soytarılıklara, bu gereksiz aktivitelere katılman için göndermedi. Ailen sen orada okuyabil diye burada kim bilir neler çekiyor neler yaşıyor bunları unutma. Ve kafanı derslerinden kaldırma" mesajını yazdı.
  • 3
    20 yaşındaki Hakim bu mesaja şu sözlerle yanıt verdi: "Bunları yazarken keşke bu fotoğrafta gorduğünüz tüm öğrencilerin Harvard’a gelebilmek için 'neler çektiğini' de göz önünde bulundursanız."
  • 4

    "Ben Harvard’a gelmeden önce de sizin 'gereksiz' bulduğunuz aktivitelere katılıyordum, hala da katılıyorum."

    DİZİ SETLERİNDEN HARVARD'A 

  • 5
    "Hedeflediğim okulda okuduğuma göre de, bu 'gereksiz' aktivitelerin eğitimime engel olduğunu düşünmüyorum. Ben sizin tam aksiniz görüşündeyim."
  • 6

    "Bence ben kafamı kaldırmalıyım, herkes kafasını kaldırmalı ki yalnızca başarılı değil ama ayni zamanda mental sağlığı da yerinde bireyler varolabilsin"

    ECE HAKİM HARVARD'A UĞURLANDI 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız