Hayranları doğum gününde Engin Akyürek adına UNICEF’e bağış yaptı

Star’ın sevilen dizisi Sefirin Kızı’nın başrol oyuncusu Engin Akyürek, hayranlarının sürpriz doğum günü kutlamasıyla büyük mutluluk yaşadı. Engin Akyürek adına UNICEF’e bağışta bulunan hayranlar, hem milyonlarca çocuğu hem de hayranı oldukları ünlü oyuncuyu sevindirdi. 

Haberler 14.10.2020 - 09:55 Son Güncelleme : 14.10.2020 - 09:56

  • 1

    Engin Akyürek’in doğum günü, tüm dünyadaki hayranları tarafından aynı anda kutlandı. Arjantin’den İran‘a, ispanya’dan Malezya’ya çok sayıdaki ülkeden hayranları ve sevenleri Akyürek’in doğum gününü kutlamak için hareket geçti.

  • 2
    Engin Akyürek’in hayranları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sanatçının doğum günü hediyesi olarak UNICEF’e bağışta bulundular. Bu yıl yapılan bağış, özellikle küresel Covid-19 salgınından etkilenen çocukların yardım ve ihtiyaçları için kullanılacak.
  • 3

    DİZİ SETİNDE SÜRPRİZ KUTLAMA

    UNICEF sertifikasını Sefirin Kızı dizisinin Muğla’daki setinde teslim alan oyuncu, hem hayranlarından gelen hem de yapımın organize ettiği pastasını ekiple birlikte kesti.

  • 4

    Sürpriz kutlama ve anlamlı hediye karşısında duygularını ifade eden Engin Akyürek, “Sevgilerini ve desteklerini her zaman büyük bir mutlulukla hissettiğim bu kıymetli insanların her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Doğum günümü kutlamak için her yıl bu denli anlamlı ve değerli kampanyalar yapıyor olmaları onların da ayrı ayrı her birinin ne kadar değerli olduklarının göstergesidir” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız