Magazin Turu (5 Kasım 2016)

Ebru Gündeş'ten Hülya Avşar'a, Yattara'dan Özge Ulusoy'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 05.12.2016 - 12:13

  • 1
    "Herkes konuşabilir, biz okuruz"

    Ebru Gündeş, önceki gün İzmir Kaya Termal Hotel'de sahneye çıktı.

    İzmir'de sahne alan Ebru Gündeş, sevenlerinin 'Sen sadece şarkı söyle' diye tezahürat ederek kendisini ayakta alkışlaması karşısında duygulandı.

    Gündeş, "Rabbim sağlık versin. Hep beraber olacağız, beraber şarkılar söyleyeceğiz. Sizinle beraber bizim sesimizin gücüyle kimse başa çıkamaz. Herkes konuşabilir ama biz okuruz hamdolsun" ifadelerini kullandı.
  • 2
    "Pinti ablaymışsın"

    Okan Bayülgen'in eski eşi Şirin Ediger önceki akşam dostu Begüm Birgören'le birlikte Asmalımescit'teydi. 

    Bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen iki ünlü isim çıkışta soruları yanıtsız bıraktı. Kendisine şarkılar söyleyen sokak çalgıcılarına sözlü olarak fırça atan Ediger, "Sizi ben mi çağırdım kardeşim? Beni rezil ediyorsunuz sokakta" dedi. Bunu üzerine kendilerine para vermeyen Ediger'e sokak çalgıcıları "Pinti ablaymışsın" dediler.
  • 3
    Uzun telefon görüşmesi

    Manken Özge Ulusoy, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

    Yalnız başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Ulusoy, alışveriş esnasında ise telefonu ile uzun soluklu görüşme yaptı. Ulusoy, alışverişi bitirdikten sonra kendisini almaya gelen araç ile AVM'den ayrıldı.
  • 4
    Sinema keyfi

    Son olarak ‘İlişki Durumu: Evli’ dizisinde rol alan Berk Oktay önceki gün eşi Merve Şarapçıoğlu ve arkadaşlarıyla Nişantaşı City’s de görüntülendi.

    City’s Mahalle katını dolaşan yeni evli çift neşeli halleriyle dikkat çekti. Big Chefs’de yemek yiyen çift daha sonra sinema keyfi yaptı.
  • 5
    Hülya Avşar sahnelere geri döndü

    Ocak ayında 'Hülya Şov' ile ekranlarda olacak Hüşya Avşar, uzun süre sonra Kıbrıs'ta sahneye çıktı.

    Avşar, şimdilerde hayatını anlatan 'Selfie' adlı film üzerinde çalışıyor. Yoğun bir tempoda koşturan ünlü sanatçı, geçtiğimiz gün Kıbrıs’ta bir otelde sahne aldı.

    Sahnelere geri dönen 53 yaşındaki Avşar, derin sırt ve göğüs dekolteli elbisesiyle göz doldurdu.
  • 6
    Zeyno büyüdü

    Ünlü rockçı Teoman, geçen yıl boşandığı fotoğrafçı Ayşe Kaya’dan olan kızı Zeyno ile Cihangir’de objektiflere takıldı. Hafta sonunu kızına ayıran şarkıcı, muhabirleri karşısında görünce tebessüm ederek poz verdi. 4 yaşındaki Zeyno’nun annesi Ayşe Kaya’ya benzerliği gözlerden kaçmadı.
  • 7

    Yeni proje geliyor


    Oyuncu Görkem Sevindik, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıdı.

    Yakın dostları ile birlikte geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Sevindik, ''Yakın zaman içinde yeni proje geliyor. Son aşamalara yaklaşıldı bir prüz çıkmazsa ekranlara geri döneceğim'' dedi. Sevindik, daha sonra yakın dostları ile birlikte bir mekana geçerek burada yemek yeyip sohbet ettiler.

  • 8
    Yattara'ya haranlarından yoğun ilgi

    Türk futboluna adını altın harflerle kazıyan eski Gineli futbolcu Yattara, önceki gün Trabzon Forum AVM'de görüntülendi.

    Yattara, hayranlarından yoğun ilgi gördü. Fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayıp tek tek fotoğraf çektiren ve imza dağıtan 36 yaşındaki Yattara, kendine özgün giyim tarzıyla da büyük dikkat çekti.

    Yattara daha sonra TRT Trabzon radyosunun programına katıldı.
  • 9

    "Ben artık köylü oldum"


    Mehmet Erdem ve Hüsnü Şenlendirici önceki akşam Trump AVM içerisinde bulunan Fiyort Live sahnesinde bir araya geldi. 

    iKonser önceki gazetecilere poz veren ikili "Biz abi kardeş gibi olduk. 'Hakim Bey' adlı şarkıda başlayan birlikteliğimiz günler geçtikçe devam etti. İnşallah ileride nice projeye imza atarız" şeklinde konuştular. Hüsnü Şenlendirici, "Ben artık köylü oldum. Ailemle birlikte güzel bir köy evinde yaşıyoruz. Sadece işler için İstanbul'a ya da başka şehirlere gidiyorum. 40 yaşında bu şansı yakaladım. Çok mutluyum ki her şeyin doğalıyla birlikteyim" dedi.

  • 10
    Hayrettin'in kahve molası!

    Genç komedyen Hayrettin Oğuz, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

    Her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Özoğuz, AVM'deki kısa bir alışveriş turunun ardından dostlarıyla bir araya gelip Butterfly Chocolate kafede uzun süre sohbet etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız