Iman Casablanca: Sapyoseksüelim

Aşk hayatı ile ilgili konuşan ünlü model Iman Casablanca, kendisini en çok zekanın etkilediğini ve sapyoseksüel olduğunu ifade etti. Casablanca, "Aşık olduğumda fazla romantik oluyorum. Çok ilgileniyorum sevdiğim insanla ve çok fedakârlık yapıyorum. Her şeyi bırakıp, o insana konsantre oluyorum ve onun için şu anda aşık olmayı hiç istemem" dedi. 

Haberler 10.12.2020 - 07:47

  • 1
    Faslı model Iman Casablanca, aşk hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. BeStyle Dergisi'ne konuşan Casablanca, kendisini en çok zekanın etkilediğini ve sapyoseksüel olduğunu belirtti.

  • 2
    Aşık olduğunda her şeyi bıraktığını ifade eden Iman Casablanca, çok duygusal ve romantik biri olduğunu dile getirdi.

  • 3
    Samimi açıklamalarda bulunan ünlü model, konuyla ilgili şunları söyledi:

  • 4
    "Aşık olduğumda fazla romantik oluyorum. Güzel sözcükler kullanmaya başlıyorum. Çok ilgileniyorum sevdiğim insanla ve çok fedakârlık yapıyorum."
  • 5
    "Bazen fedakârlığın dozunu kaçırıyorum hatta. Her şeyi bırakıp, o insana konsantre oluyorum ve onun için şu anda aşık olmayı hiç istemem."
  • 6

    Sapyoseksüel nedir? Kime sapyoseksüel denir?


    Sapyoseksüel kelimesi, zeki kişilere ilgi duyanları tanımlar. Dış güzellikten ya da fiziksel görüntüden ziyade, entelektüellik ve akıl, zeka gibi kriterlerinden etkilenen insanları ifade eder. Özetlemek gerekirse 'beyin' aşkıdır. Zeka, espri yeteneği, mizah anlayışı gibi öğeler sapyoseksüeller için önemli kriterler. Bir sapyoseksüel, fotoğrafınızdan ziyade cümleleri nasıl kurduğunuza, kendinizi nasıl ifade ettiğinize daha çok dikkat eder. Dil bilgisi kurallarına uyup uymamanız sapyoseksüel birinin dikkatinden kaçmaz.

  • 7

    IMAN CASABLANCA KİMDİR?

    Iman Casablanca, 1999 yılında Fas'ta dünyaya geldi. Matematik mühendisi olan Iman Casablanca, Arapça, Fransızca, Türkçe ve Farsça olmak üzere toplam dört dil biliyor.

    Beş kardeşi olan Iman Casablanca, Fransızca öğretmeni bir anne ve komiser bir babanın kızı. 2018 yılında “Best Model Of The World” yarışmasında birincilik tacını takmıştır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız