Irina Shayk yeni sevgilisi Vito Schnabel ile ilk kez görüntülendi
 

Ünlü aktör Bradley Cooper ile ayrıldıktan sonra adı kimseyle anılmayan ünlü model Irina Shayk, bibrlikte olduğu iddia edilen sanat simsarı ve sanat galerisi sahibi Vito Schnabel ile ilk kez aynı kareye girdi.

Haberler ntv.com.tr 08.04.2020 - 07:34

  • 1

    Ünlü model Irina Shayk, yeni sevgilisi olduğu düşünülen sanat simsarı Vito Schnabel ile ilk kez görüntülendi.

  • 2

    Bradley Cooper ile ayrıldıktan sonra adı kimseyle anılmayan 34 yaşındaki Shayk’ın 33 yaşındaki Vito Schnabel ile New York'ta görüldüğü iddiasının ortaya atılmasından sonra fotoğraflar da ortaya çıktı.

  • 3

    New York sokaklarında görüntülenen çift için farklı görüşler var. E! News’e konuşan bir kaynak, “Irina, Vito’yu yıllardır tanır, onlar arkadaş” derken; bir başka kaynak, “Vito, Heidi Klum ile Irina da Bradley Cooper ile birikteyken hep beraber görüşürlerdi. Şimdi ikisi de bekar ve New York’ta karantinada. Vito flörtöz biridir, Irina da tam onun tipi. Her ikisi de komşu, bu nedenle birlikte çok zaman geçiriyorlar. Irina’nın, kızı babası Bradley ile birlikteyken, Vito ile görüşmesi çok kolay. Tüm günü ve akşamları birlikte geçiriyorlar. Irina, kendini yanında rahat hissettiği insanlarla irtibat kurmayı seviyor” diye konuştu.

  • 4

    Rus modelin ayrıldığı sevgilisi Bradley Cooper ile kızı Lea için velayet mücadelesi devam ediyor.

  • 5
    Öte yandan Vito Schnabel bugüne kadar Amber Heard, Elle MacPherson, Liv Tyler, Heidi Klum gibi ünlü isimlerle birlikte oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız