Johnny Depp’e Marilyn Manson’dan destek

Amber Heard ile olaylı bir şekilde boşanan ve şiddet iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Johnny Deppe’e rock yldızı Marilyn Manson’dan destek geldi: Ne olursa olsun onun yanındayım.

Haberler 05.09.2016 - 14:11 Son Güncelleme : 05.09.2016 - 14:13

  • 1

    "JOHNNY ÇARMIHA GERİLDİ"

    Amber Heard’la olan 15 aylık evliliği olaylı bir boşanma süreciyle sona eren ünlü oyuncu Johnny Depp’e dünyaca rock müzisyeni Marilyn Manson’dan destek geldi. Amber Heard tarafından hakkında şiddet uyguladığı iddiaları öne sürülen Depp için Manson, “Bu meselede Johnny adeletsizce çarmıha gerildi, ben ne olursa olsun onun yanındayım” dedi.

  • 2

    "HERKESE KARŞI KİBARDIR"

    Depp’in eski eşi Vanessa Paradis’ten olan 17 yaşındaki kızı Lily Rose ve 14 yaşındaki oğlu Jack’in vaftiz babası olan Manson, “Johnny benim hayatta tanıdığım en düzgün insanlardan biri. O, çevresinde olan herkese karşı öyle kibardır ki, bu kadar adaletsizce çarmıha gerildiğini görmek kalp kırıcı” açıklamasını yaptı.

  • 3

    "BEN TANIĞIM, O HARİKA BİRİ"

    Marilyn Manson, yaptığı açıklamada, “Ne olursa olsun onun yanındayım. Arkadaşım olduğu için biliyorum, o müthiş bir babadır ve elinden gelenin en iyisini yapar. Çocuklarının ne kadar akıllı ve muhteşem büyüdüklerini görmek beni çok mutlu ediyor. Onun hakkında çıkan tüm haber ve iddiaların asılsız ve saçma olduğunu düşünüyorum. Ben tanığım, o harika biridir” dedi.

  • 4

    “TELEFON FIRLATTI”

    Mayıs ayında başlayan ve haftalarca konuşulan Johnny Depp-Amber Heard boşanma davasında pek çok iddia gündeme geldi.

     

    Amber Heard, düğünden 15 ay sonra eşinin alkollü olduğu bir gece şarap şişesi ile evdeki eşyayı kırdığını ve yüzüne cep telefonu fırlattığını iddia etti ve boşanma davası açtı.

  • 5

    DELİLİ MORARMIŞ YÜZÜ OLDU

    Oyuncu, delil olarak ise kavga sonrası moraran yüzünün ve evdeki kırık eşyanın fotoğraflarını mahkemeye sundu. Ancak Heard'in, polis eve geldiğinde hiçbir şey söylemediği gösteren görüntüler akılları karıştırdı.

    Diğer gelişme ise kıskançlık konusunda yaşandı. Amber Heard'ın daha önce evlendiği ve soyadını aldığı kız arkadaşı Tasya Van Ree ile tekrar yakınlaştığı, 52 yaşındaki Johnny Depp'in ise bu konudan çok rahatsız olduğu iddia edildi. Dava süresince iki sevgilinin yakın ve samimi fotoğrafları iddiaları doğruladı.

  • 6

    DEPP’E ESKİ EŞ DESTEĞİ

    400 milyon dolar serveti olan Depp'e destek ise eski eşinden geldi. Vanessa Paradis, eşinin evlilikleri boyunca kendisine şiddet uygulamadığını hatta örnek bir baba olduğunu açıkladı.

    The New York Post gazetesine konuşan Amber Heard’ın yakın arkadaşı Tillett Wright, Depp’in sarhoş olduğu birgün Heard’ı yüzüne yastık bastırarak boğmaya çalıştığını iddia etti.

  • 7

    TUVALETE SAKLANDI

    Johhny Depp’in “Lone Ranger” filminin tanıtımı için özel jetle Japonya’ya giderken uyuşturucu ve alkol alarak seyahati o zaman sevgilisi olan Amber Heard için çekilmez hale getirdiği iddia edildi. Heard’ın, seyahat boyunca Depp’in yanında bulunmak istemediği ve tuvalete saklandığı öğrenildi.

    Son olarak ise Heard, 53 yaşındaki “Karayip Korsanları” yıldızının bir sinir krizi anında parmağını keserek kendi kanıyla aynaya “Easy Amber" (Ucuz Amber) ve "Starring Billy Bob" (Başrolde Billy Bob) yazdığını iddia etti. Ancak mahkemeye sunulan görüntüler izinsiz çekildiği için delil sayılmadı.

  • 8

    7 MİLYON DOLARLIK ANLAŞMA

    Şubat 2015’te evlenen ve boşanma davasının açıldığı günden bu yana şiddet iddialarıyla gündeme gelen çift, sessiz ve olaysız boşanma için uzlaşmaya vardı. Buna göre Depp, Heard'a boşanma için 7 milyon dolar verdi. Heard bu parayı hayır kurumlarına bağışlayacağını açıkladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız