Justin Bieber'dan cinsel taciz iddiasına kanıtlı yanıt

Hakkında cinsel taciz iddiasında bulunulan dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, suçlamalara, bulunduğu yeri kanıtlama amacıyla fatura ve belgelerle yanıt verdi. Bieber, iddiaları yargıya taşıyacağını da belirtti.

Haberler 22.06.2020 - 13:50

  • 1

    Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, önceki gün Daniella adlı bir kullanıcının sosyal medya üzerinden kendisi hakkında cinsel taciz suçlamasında bulunmasının ardından harekete geçti. Bieber'la 21 yaşındayken tanıştığını belirten Twitter kullanıcısı, şarkıcının 9 Mart 2014'te Teksas eyaletinin Austin kentinde South by Southwest Festivali kapsamına verdiği konserden sonra onu ve arkadaşlarını Four Seasons Oteli'ne çağırdığını, daha sonra oteldeki bir odada kendisini taciz ettiğini yazmıştı.

  • 2

    Bieber’ın kendisini yatağa davet ettiğini ve öpmek istediğini yazan Daniella, şarkıcının kendisine öpüşme teklifine olumlu karşılık verdiğini, ancak cinsel açıdan daha fazla ileri gitmekten kaçındığını belirtmişti. Daniella, iddialarını, “Bilincimi kaybettiğimi hissettim. Sonrasında ne olduğuna dair detaya girmek istemiyorum” şeklinde sürdürmüştü.

  • 3

    İddianın ardından tweet’ler silinmiş, Danielle adlı kullanıcının hesabı kapanmış olsa da 26 yaşındaki pop yıldızı, üzerine atılan suçlamaları yalanladı.

  • 4

    Bieber, bahsedilen günde başka bir yerde olduğunu kanıtlamak için Twitter hesabından peş peşe belge ve faturalar paylaştı. Paylaştığı faturalara göre şarkıcı, 9 Mart'ta Austin'de AirBnb'den kiralanan bir evde, ertesi gün ise Westin Otel'de kalmış.  

  • 5

    Sözü edilen tarihlerde o zamanki kız arkadaşı şarkıcı Selena Gomez'le birlikte olduğunu söyleyen Bieber, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

    "Bu hikayede doğru bir taraf yok. Her cinsel taciz iddiası çok ciddiye alınmalı, bu nedenle yanıt vermem gerekiyor. Hikayenin gerçek olması mümkün değil. Twitter ve yetkililerle hukuki yollara başvurmak için görüşüyorum."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız