Kara Sevda'nın 46. yeni bölümünde neler yaşanacak (Kara Sevda'da oyuncu karakterleri)

Kara Sevda bu akşam 46. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümde donmak üzere olan Nihan'ın imdadına yetişen Kemal, içine düştüğü acımasız kumpastan kurtulabilecek mi? İşte oyuncu karakterleri ve yeni bölümde yaşanacaklar...

Haberler 09.11.2016 - 17:54

  • 1
    Kara Sevda'nın 46. yeni bölümünde; Nihan donmak üzereyken Kemal, başına dayanan silahı bertaraf edip, Nihan’a ulaşır. Nihan’ın kendine gelmesine kadar geçen sürede, Kemal için dünya durur; hayat, Nihan’ın açılmasını beklediği göz kapaklarında saklanır.
  • 2
    Nihan hayata yeniden döndüğünde, Kemal içine düştüğü acımasız kumpasın gerçeklerini hatırlar. Önce peşindeki polisleri atlatmak, sonra da Emir’in kumpasından kurtulmak zorundadır. Emir, Hakan’ı Kemal’i hemen yakalaması için sıkıştırırken, Nihan ve Kemal, Asu’nun intihar haberiyle sarsılır.
  • 3
    Kemal ve Nihan, Asu’yu hastaneye yetiştirirken, Kemal, polise yakalanmak için davetiye çıkartmış olur. Kemal’in etrafı işlemediği bir suç yüzünden çepeçevre sarılırken, Kemal, kendini yakalamak isteyen herkese büyük bir sürpriz yapar.
  • 4

    Kemal, masumiyetini ispatlamanın yolunu ararken, Emir de Asu’nun intiharıyla ilk kez “kardeşini kaybetme” gerçeğiyle yüzleşir. Kalbindeki bu duyguyla boğuşurken, Emir, vermemesi gereken bir açığı, hiç aklında olmayan birinin ellerine verir.

  • 5

    Nihan’ın Kemal’i kurtarmak için başlattığı hareket, Emir’in varolan şüphelerini körükler. Emir, Nihan’la Kemal’in ilişkisinin tekrar başlayıp başlamadığı sorusunun kesin cevabını almadan durmayacaktır. Emir’in köşeye sıkıştırdığı Nihan, ilk defa Kemal’e karşı Emir’in kurduğu bir tuzağa bilerek aracılık etmek durumunda kalır. Kemal, Nihan ve Emir’in tuzağına düşerse, bu Nihan ve Kemal için sonun başlangıcı olacaktır.

    İşte ana teması Nihan ve Kemal’in aşk serüvenini anlatan Kara Seva'nın oyuncu kadrosu ve bölümler ilerledikçe karakterlerdeki değişimler... 

  • 6

    Kemal - Burak Özçivit

    Yeniköy'ün kıt kanaat dünyasının, yolun öte yanının, mahallenin çocuğu. Berber Hüseyin ile ev hanımı Fehime'nin üç çocuğundan biri. Tarık'ın özendiği kardeşi, Zeynep'in hayran olduğu abisi. Ailenin, tüm umutlarını yüklediği değeri. İçine doğduğu dünyanın farkında ve ama o dünyaya fazla. Yine de dünyasının en temel kuralını hiçbir zaman unutmamış ve hep daha fazla çabalamış. Ailesine yük olmadan okumak, çalışmak ve onları refah içinde yaşatabilmek tek ideali. Ve tek seçeneği. İnsanlar arası sınıflara inanmaz. İnsanları imkanlarıyla değil, insanlıklarıyla değerlendirir. Kendini de kimseden ne eksik görür ne fazla. Eşitlik kadar, emeği ve dürüstlüğü önemser. Doğru, dürüst ve hakkaniyetlidir. Doğru bildiklerinden ödün vermemenin mükafatına inanır. Ama bir şeye inanmaz. Mucizelere. Ama Nihan'la yaşayacağı aşk, bizzat bir mucize.
  • 7

    Nihan - Neslihan Atagül

    Yeniköy'ün pırıltılı dünyasının, yolun sahil tarafının, imtiyazlar içinde büyütülmüş yalı kızı. Soyu saraydan gelen Vildan'la, orta halli bir aileden yükselmiş Önder'in kızı. Tınaz'ın ikiz kardeşi. Neşeli, hayat dolu, umursamaz, uçarı bir kız. İçinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata ise hep biraz mesafeli. El bebek gül bebek büyütülmüş ama bir gün bile prensesler gibi davranmamış. Dünyasının tuhaf kurallarından da, maskeli insanlarından da hiçbir zaman haz etmemiş. Güçlü ve ayaklarının üzerinde durabilen bir kız. Annesiyle anlaşmakta güçlük çeken, daha çok babasına düşkün bir kız. Bu hayattaki tek zayıf noktası ise, ikizi Tınaz. Parçası, diğer yarısı. Onu en imkansız anlarda bile gülümsetebilen tek kişi. Hiç kimse Tınaz'dan daha değerli değil ve Tınaz için yapamayacağı hiçbir şey yok. Aile dostlarının oğlu Emir, hayatta baş edemediği tek insan. Onun aşkı ise, kalbine dokunamayacak tek şey. Nihan'ın yüzü kendi dünyasına değil, başka hayatlara dönüktür.
  • 8

    Emir - Kaan Urgancıoğlu

    Ağzında gümüş kaşıkla, tam bir hükümdarlığın içine doğdu. Hayatı boyunca hiçbir şey için çalışması, çaba sarf etmesi gerekmedi. İstedi ve aldı sadece. Ama aslında, kendini bildi bileli tek bir şeyi istedi Emir. Nihan'ı. Ve sonunda aldı.
  • 9

    Ayhan - Kerem Alışık

    'Madam' karakterine hayat veren Leyla'nın sevgilisi.
  • 10

    Leyla - Zerrin Tekindor

    Eski bir konakta tek başına yaşayan bir kadın. Hayat dolu, maziden bahsetmeyi sevmeyen bir kadın. Mahalleli için ise tam bir film aktristi. Kemal, hayatına aldığı az sayıdaki insandan biridir. Hem oğlu hem arkadaşıdır Leyla'nın. Aralarındaki yaş farkına rağmen, iki kadim dostturlar. Leyla’nın Kemal'den bile sakladığı bir geçmişi var. Kemal’in Nihan’ı konağa getirdiği gün, Leyla’nın geçmişine giden yol aralanacak. Bu geçmiş, bir gün kaçınılmaz olarak ortaya çıkacak.
  • 11

    Vildan - Neşe Baykent

    Sınıfının mükemmel bir temsilcisi. Herkesin yerini bilmesi gerektiğine, insanların ancak kendi dengiyle birlikte olabileceğine inanır. Anne mizacında bir kadın değil. Son derece kuralcı ve sevgisini göstermeyi pek beceremez. Onun için her şeyden önemli olan, cemiyetteki konumu, insanların ailesi hakkında ne düşündüğü. Kocasıyla hala bir arada olmasının tek sebebi ise, geçmişteki bir kararın bugün de süren inadı.
  • 12

    Zeynep - Hazal Filiz Köse

    Ailenin “tekne kazıntısı”. Ve ailedeki herkesten farklı. Akıllı ve hırslı bir kız. Sıklıkla yalan söyler ama yalnızca istediklerine ulaşabilmek için. Ama o istekler, ailesini karşısına almasına yol açmaz asla. Ailesine düşkün. Ona göre hak ettiği dünya bu değil ve o dünya az ötesinde. Hayal ettiği hayatı yaşamak için ise yapamayacağı şey çok az.
  • 13

    Hüseyin - Orhan Güner

    Müşfik, sevecen, sıcakkanlı, çalışkan, tam bir aile babası. Baba mesleği berberlik ile şimdi de o ailesini geçindiriyor. Esnaf arasında çok sevilen, saygı duyulan, danışılan adamlardan. Kimsenin hakkını yemeden yaptığı işin en iyisi olmak, onun için yaşamda sahip olunabilecek en önemli değer.
  • 14

    Fehime - Zeyno Eracar

    Akça-pakça, sevimli ve sıcakkanlı, anlayışlı, zeki, ismiyle müsemma bir kadın. Tam bir Türk annesi. İlkokuldan terk olmasına rağmen hayatla ilgili müthiş bir kavrayışı ve içgörüsü var. Titiz, temiz, düzenli. Yemeyi, yedirmeyi, misafir ağırlamayı çok sever. Komşularının da gözdesi. Parada pulda gözü yok ama kıyıda köşede bir miktar bulunması çok önemli. En büyük zaafı ailesinin, yuvasının, çocuklarının huzuru ve mutluluğu.
  • 15

    Tarık - Rüzgar Aksoy

    Hüseyin ve Fehime’nin en büyük oğlu ve ilk defa ebeveyn olmanın acemiliklerini yaşadıkları çocukları. Biraz el yordamıyla belli bir yaşa getirilmiş. Gerçek duygularını gizlemeyi çok küçükken öğrendi. Çünkü babasından korkar. Kemal'i hem kıskanır hem gurur duyar.
  • 16

    Galip - Burak Sergen

    Orta halli bir aileden, sıfırdan yükselmiş bir adam. Sahip olduğu her şeyi kendi alın teriyle, çok çalışarak elde etti. Şimdi hüküm sürdüğü dünyada, sayısız malvarlığının yanında sahip olduğu tek manevi değer, oğlu Emir. Emir, onun her şeyi, üstüne titrediği oğlu ve biricik veliahdı. Bir gölge gibi sürekli Emir'in bir adım arkasında.
  • 17

    Asu - Melisa Aslı Pamuk

    Ailede erkek varis olmadığı için işlerin başına Hakkı’dan sonra geçmesi muhtemel isim. Güzel bir genç kadın. Hayatında iz bırakan bir erkek olmadı hiç. Erkeklerin genellikle çekindiği bir kadındı çünkü. “Onu taşıyabilecek” adam çıkmadı karşısına. O da kendini okuluna ve amcasının ondan beklediklerini gerçekleştirmeye verdi.
  • 18

    Yasemin - Nihan Aşıcı

    Nihan'ın ta kolej yıllarından arkadaşı. Onun hayatındaki tek neşeli şey. Yanında maskesiz olabildiği tek insan ve onun yüzündeki bir mimikten ruhsal analizini şıp diye yapabilen tek kişi
  • 19

    Banu - Çağla Demir

    Yeni mezun sayılmasına rağmen Emir'in şirketinin halkla ilişkiler temsilcisi. Emir'in sevgilisi. Güzel, alımlı, kıskanılan bir genç kadın. Emir'le hızlı başlayan ve aynı hızla yayılan ilişkileri, engelleyemediği ve huzursuzluk duyduğu bir konu; ama sonuçlarına katlanmayı göze almış
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız