Kate Middleton dördüncü çocuğu doğurmayacak

Meghan Markle ve Prens Harry’nin kraliyet görevlerini bırakma krizinin ardından eşi Prens William ile ilk resmi görevinde görüntülenen üç çocuk annesi Kate Middleton, dördüncü çocuk sorusuna yanıt verdi.

Haberler 16.01.2020 - 14:46

  • 1

    Kate Middleton (38) ve Prens William’ın (37) ailesi artık daha fazla genişlemeyecek.

    Meghan Markle ve Prens Harry’nin kraliyet görevlerini bırakma krizinin ardından eşi ile ilk resmi görevinde görüntülenen Kate Middleton, Yorkshire’daki Khidmat Centre ziyaretindeki sohbetinde William’ın daha fazla çocuk istemediğini söyledi.

  • 2

    Bir hayranıyla konuşan üç çocuk annesi Cambridge Düşesi, dördüncü çocuğun gelmeyeceğini, “William’ın daha fazla çocuk istediğini sanmıyorum” ifadesiyle açıkladı. 

  • 3
    Kate ve William çiftinin Prince George (6), Prenses Charlotte (4) ve Prince Louis, (1) olmak üzere üç çocuğu bulunuyor.
  • 4

    Geçen yıl Middleton, eşi Prens William ile birlikte katıldığı resmi kraliyet gezisinde dördüncü çocukla ilgili bir espri yapınca İngiliz basınında “Dördüncü çocuk mu geliyor?” sorusu yer almıştı. Çünkü bu espri, Middleton’ın, üçüncü çocuğu Prens Louis’e hamile kalmadan önce yaptığı espriye benzetilmişti.

    Kuzey İrlanda gezisinde, hayranlarından birinin, dördüncü bebeği deneyip denemeyeceği sorusuna Düşes, “Sanırım William biraz endişelenebilir!” yanıtını vermişti.

  • 5

    Kraliyet gazetecilerinden Omid Scobie, Prens Louis’e hamile olduğunu açıklamadan önce de benzer bir yorum yapan Middleton’la aralarında geçen diyaloğu şöyle anlatmıştı:

    “Charlotte’ın doğumundan birkaç ay sonra Düşes’le aramızda geçen diyaloğu hatırlıyorum. Charlotte’ı henüz uyutmuştu ve yeniden bebek sahibi olmak ne kadar hoş olurdu dedi. Bunun üzerine Middleton’a, ‘Bu sizde üçüncüyü yapma isteği uyandırıyor mu?’ diye sorunca Middleton’ın yanıtı, ‘Ben çok isterim ama William bunu söylediğimi duyarsa beni öldürür’ şeklinde olmuştu.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız