Kate Middleton'ın yüzüğü hakkında Prens Harry gerçeği ortaya çıktı

Prens William'ın Kate Middleton'a evlenme teklif ederken hediye ettiği ve Düşes'in parmağından hiç çıkarmadığı Prenses Diana yadigarı meşhur safir yüzüğün, aslında daha önce Prens Harry'de olduğu öğrenildi. 

Haberler ntv.com.tr 23.11.2020 - 11:21

  • 1

    Prens William’ın Kate Middleton ile 2010 yılında nişanlanırken annesi Prenses Diana’ya ait safir yüzüğü Middleton’a hediye ettiği biliniyor. Middleton, o günden beri meşhur yüzüğü parmağından çıkarmıyor.

  • 2

    Amazon Prime’de yayımlanan yeni belgesel The Diana Story’den, yüzüğün aslında ilk başta Prens William’da değil, Prens Harry’de olduğu öğrenildi.

  • 3

    1997’de geçirdiği trafik kazası sonucu henüz 36 yaşındayken hayatını kaybeden Prenses Diana’nın hizmetkarı Paul Burrell, belgesel için verdiği röportajda, Diana’nın ölümünden sonra, koleksiyonundaki en sevdiği parça olan safir yüzüğünü Harry’nin aldığını anlattı.

  • 4

    Belgesele göre, Prens William, Kate Middleton’a evlenme teklif etmeye karar verdiğinde Prens Harry, annesinin yüzüğünü ağabeyine vermeyi önerdi.

  • 5

    "HARRY ANNESİNİN ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYOR"

    Paul Burrell, şunları anlattı: “Harry, ağabeyine, ‘Kate’in annemin yüzüğünü takması uygun olmaz mı? Yüzük bir gün İngiltere’nin tahtına oturacak’ dedi. Harry, eşsiz hazineyi William’a verdi. Annesinden aldığı tek şeyi, ağabeyine verdi. Bu, çıkar düşünmeme ve nezaket, Diana’nın özelliğiydi.” 

  • 6

    ÜÇ TAŞIN İKİSİ PRENSES DIANA'NIN KOLEKSİYONUNDAN

    Prens Harry, eşi Meghan Markle ile 2017 yılında nişanlanırken ona hediye ettiği yüzüğü kendi tasarlamıştı. 16 aylık flört dönemi sonrası nişanlanırken, Prens Harry, sarı altından üç elmas taşlı yüzük hazırladı. Yüzüğün ortasındaki taş, Harry’nin defalarca ziyaret ettiği ve çiftin sık sık birlikte zaman geçirdiği Güney Afrika ülkesi Botswana’dan, diğer iki taş ise annesi Prenses Diana’nın kişisel koleksiyonundandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız